170.560 € για την ανάπλαση πλατειών και παιδικών χαρών στις Βολιώνες Αμαρίου

Στην υπογραφή της σύμβασης για την ανάπλαση πλατειών και κεντρικής οδού οικισμού Βολεώνων παρουσία του αναδόχου, ΣΙΓΑΝΟΣ Ε. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Τ.Ε. προχώρησε ο δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 170.560 €, χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με το ποσό των 136.448 € και από ίδιους πόρους του Δήμου Αμαρίου με το ποσό των 34.112 €.

Συγκεκριμένα, το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή λίθινων τοιχίων αντιστήριξης του πρανούς στη δυτική πλευρά της κεντρικής οδού του οικισμού Βολεώνων, την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας, καθώς και την ανάπλαση του πλατώματος κοντά στο Μνημείο Πεσόντων.

Επιπρόσθετα, το έργο με τίτλο «Κατασκευή νέας παιδικής χαράς στον οικισμό Θρόνος Δήμου Αμαρίου», συνολικού προϋπολογισμού 70.250 €, εντάχθηκε προς χρηματοδότηση σε πρόσκληση του Πράσινου Ταμείου, με το επιλέξιμο ποσό να ανέρχεται σε 28.284 €.

Σύμφωνα με τη μελέτη, η παιδική χαρά αναμένεται να κατασκευαστεί στο βόρειο τμήμα της αυλής του ανενεργού σήμερα Δημοτικού σχολείου του οικισμού.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα