«Χρυσά» βραβεία για δύο έργα της Περιφέρειας Ηπείρου

«Χρυσό» βραβείο κέρδισαν και οι δύο προτάσεις που είχε υποβάλλει η Περιφέρεια Ηπείρου στο θεσμό των Best City Awards 2023, στόχος του οποίου είναι η επιβράβευση νέων έργων και καλών πρακτικών που υλοποιήθηκαν από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα:

  • -Στην κατηγορία «Έργα Οδοποιίας» βραβεύτηκε με χρυσό βραβείο το έργο, «οδός Στ. Νιάρχου», ως ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος που αναβαθμίζει την πόλη των Ιωαννίνων
  • -Στην κατηγορία Βιώσιμη Αστική Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη  Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε για το έργο «Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας Ηπείρου / Βιώσιμη Αστική Επιχειρηματικότητα.

Η απονομή των βραβείων έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα, παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη. Ο Περιφερειάρχης σε δήλωσή του ευχαρίστησε το στελεχιακό δυναμικό της Περιφέρειας,  αλλά και τους τεχνικούς συμβούλους,  που εμπλέκονται στις διαδικασίες των δύο έργων. «Στην εκδήλωση δεν είδα τέτοια έργα σε καμία Περιφέρεια ή Δήμο της Ελλάδος. Κατάλαβα, ότι η Περιφέρεια Ηπείρου με τις δουλειές και τις πρωτοβουλίες της, θα μπορούσε να πάρει βραβεία σε πολλές κατηγορίες. Όμως δύο έργα προτείναμε, δύο βραβεία πήραμε», κατέληξε.

Στον ίδιο θεσμό – όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης – για έργα ή πρωτοβουλίες τους  βραβεία πήραν οι Δήμοι Αρταίων, Ηγουμενίτσας, Ζίτσας, Κόνιτσας καθώς και το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα