Υπό κατασκευή νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Γλυφάδα

Σύγχρονο, λειτουργικό και αισθητικά πρωτοποριακό είναι το υπό κατασκευή νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Γλυφάδας. Εκτός της εξωτερικής του εμφάνισης στην οποία χρωστά και το όνομα «μπαλόνι», το νέο κλειστό γήπεδο έχει σχεδιαστεί προκειμένου να πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για την κάλυψη των αναγκών των ομάδων και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων που θα φιλοξενεί.

Εμφανώς ικανοποιημένος από την πρόοδο των εργασιών και την υλοποίηση της κατασκευής του νέου αθλητικού κέντρου της πόλης, ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου είπε μεταξύ άλλων: «Το μέλλον …είναι εδώ! Σύγχρονο, λειτουργικό, ασφαλές, έτοιμο να χαρίσει τις συγκινήσεις που μόνο το μπάσκετ μπορεί να προσφέρει».

Εστιάζοντας στις προσπάθειες της δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης επεσήμανε: «Την άνοιξη παραδώσαμε – μετά από τεράστια προσπάθεια – δύο σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου (εκεί που υπήρχε ένα), στο ολοκαίνουργιο πλέον 1ο Δημοτικό Στάδιο της Γλυφάδας. Τώρα, στη διπλανή ακριβώς έκταση – επί της οδού Παναγούλη – παραδίδουμε τρία γήπεδα μπάσκετ, δύο καινούργια ανοιχτά και ένα καινούργιο κλειστό.

Ένα μοντέρνο κλειστό γήπεδο, με τις τελευταίες προδιαγραφές και όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις, απολύτως άνετο και ασφαλές, με παρκέ επαγγελματικών αγωνιστικών προδιαγραφών, με ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό για πλήρη λειτουργία κάτω ακόμα και από τις πιο δύσκολες και αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Προσέξτε όμως και αυτό: Δεν είναι μόνο ότι απαιτεί λιγότερο χώρο και κατασκευάζεται πιο γρήγορα, αλλά έχει τουλάχιστον δέκα φορές μικρότερο κόστος από ένα «παραδοσιακό» κλειστό γήπεδο μπάσκετ!

Το «μπαλόνι» αποτελεί δηλαδή μια πολύ οικονομικότερη λύση σε σχέση με την κατασκευή ενός κλασικού κλειστού γυμναστηρίου, ενώ είναι μια επιλογή που κερδίζει διαρκώς έδαφος διεθνώς για τη δημιουργία νέων κλειστών αθλητικών υποδομών. Οι εργασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη και μέχρι τα Χριστούγεννα τα παιδιά μας θα χαίρονται τους νέους αυτούς χώρους».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα