Υπηρεσίες Δόμησης: Κατεβάζουν «ρολά» για είκοσι ημέρες

Κλείνουν για είκοσι ημέρες όλες τις Υπηρεσίες Δόμησης της χώρας, καθώς οι μηχανικοί του δημοσίου και οι εργαζόμενοι στους οργανισμούς Aυτοδιοίκησης πραγματοποιούν απεργία – αποχή από την εργασία τους από τις 23 Ιανουαρίου έως στις 13 Φεβρουαρίου 2023.

«Διεκδικούμε Υπηρεσίες Δόμησης που δεν θα λειτουργούν με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, αλλά θα είναι πλήρως στελεχωμένες και εξοπλισμένες, ώστε να προστατεύουν αποτελεσματικά το Περιβάλλον και το Δημόσιο Συμφέρον, όπως και το Σύνταγμα επιτάσσει», τονίζουν στο εξώδικο που αποστέλλουν προς τα συναρμόδια υπουργεία οι διοικήσεις των Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ), Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ ΟΤΑ) και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μηχανικών Τεχνολογικού Τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΟΜΗΤΕΔΥ), που διοργανώνουν την κινητοποίηση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε το εξώδικο.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα