Υπεγράφη προκήρυξη δημοπράτησης νέας γέφυρας Ευρώτα στη Σκάλα

Την προκήρυξη δημοπράτησης της νέας γέφυρας του Ευρώτα στη Σκάλα, έργο προϋπολογισμού 4.465.000 ευρώ, όπως επίσης και δύο εργολαβικά συμφωνητικά συνολικού προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας τη Τετάρτη 11/10 στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας, στην Σπάρτη.

Ειδικότερα, ο Π. Νίκας -παρόντων των αντιπεριφερειαρχών Λακωνίας Νίκωνα Τζινιέρη και Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρου Βερούτη- υπέγραψε την προκήρυξη δημοπράτησης της με προϋπολογισμό μελέτης 4.465.000 ευρώ κατασκευής νέας γέφυρας στον ποταμό Ευρώτα, στην Σκάλα, δίπλα στην υφιστάμενη μεταλλική. Η αποσφράγιση των προσφορών, όπως έγινε γνωστό, έχει προσδιοριστεί για την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης υπέγραψε το συμφωνητικό για το προϋπολογισμού 700.000 ευρώ έργο συντήρησης της εθνικής οδού 39 Τρίπολη – Σπάρτη – Γύθειο και της εθνικής οδού 86 Κροκεές – Μολάοι – Μονεμβασία, όπως επίσης και το συμφωνητικό για την συντήρηση και βελτίωση του οδικού δικτύου από την διασταύρωση της επαρχιακής οδού 42 Νεάπολη – Βελανίδια προς Αγιο Νικόλαο Μονεμβασίας, έργο με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του, ο περιφερειάρχης γνωστοποίησε επίσης ότι στην Π.Ε. Λακωνίας θα δρομολογηθεί πίστωση 7.000.000 ευρώ, από το Ταμείο Ανάκαμψης, για τον δρόμο Κροκεές – Μολάοι – Μονεμβασιά, εκφράζοντας παράλληλα ικανοποίηση για το έργο συντήρησης της γέφυρας της παλαιάς εισόδου της Σπάρτης που έχει ήδη ξεκινήσει.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Περιφέρεια  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα