«Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία στα Τεχνικά Έργα» στο ERGO.TEC FORUM 2023

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδος – ΟΣΕΤΕΕ, συμμετέχει στο ERGO.TEC Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 1ης διεθνούς έκθεσης ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων,  διοργανώνοντας εκδήλωση με τίτλο: «Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία στα Τεχνικά Έργα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023, στις 15:00 – 17:00, στη ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ του εκθεσιακού κέντρου MEC στην Παιανία (Λεωφόρος Λαυρίου 301).

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

Δρ. Ανδρέας Στοϊμενίδης – Πρόεδρος ΟΣΕΤΕΕ, Πρόεδρος Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία: «Οι εργαζόμενοι σε κίνδυνο. Οι προτάσεις των Συνδικάτων»

Κωνσταντίνος Σινογεώργος– Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε., Ε.Ε. ΟΣΕΤΕΕ: «Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία στα Τεχνικά Έργα»

Κατερίνα Δασκαλάκη – Senior Advisor Εργασιακών Σχέσεων, Τομέας Απασχόλησης και Αγοράς Εργασίας του ΣΕΒ: «Επαγγελματική Υγεία και Ασφάλεια»

Γρηγόρης Καλοθής – Επιθεωρητής Ασφαλείας & Υγείας στην Εργασία ΔΕΑΥΕ Αθηνών/ Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός ΕΜΠ: «Ασφαλής λειτουργία των Μηχανημάτων Έργου»

Ειρήνη – Μαρία Σταματοπούλου – Νομικός: «Αναγγελία Εργατικού Δυστυχήματος»

Μιχάλης Σαμαράς – Χημικός Μηχανικός, Επικεφαλής ΥΑ στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος: «Πιστοποιήσεις Μ.Ε – Προστασία από Χημικούς Παράγοντες Προγράμματα Εκπαίδευσης»

Γιάννης Σαμολαδάς – Σύμβουλος ασφάλισης στην εφοδιαστική αλυσίδα: «Ο ρόλος της Ασφάλισης στην Ασφάλεια των Έργων»

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

Για online εγγραφή πατήστε εδώ ή εκτυπώστε και συμπληρώστε την πρόσκληση εναλλακτικά κάνετε εγγραφή στην είσοδο της έκθεσης.

Η «καρδιά» των Εργοταξίων και των Μηχανημάτων Έργων για τρεις ημέρες θα χτυπά στον παλμό της έκθεσης ERGO.TEC! Το περιοδικό «Εργοληπτικόν Βήμα» και η ιστοσελίδα gobhma.gr σας περιμένουν στο περίπτερο Α18! Εκδηλώσεις, ενημέρωση, εποικοδομητικοί διάλογοι και προτάσεις κατά τη διάρκεια του ERGO.TEC Forum φέρνουν ξανά τον κλάδο των κατασκευών και τη βιομηχανία των Μηχανημάτων Έργων στη θέση που τους αξίζει!

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα