Το νέο τεύχος του CAT MAGAZINE έρχεται μαζί με έναν μεγάλο διαγωνισμό για όλους τους αναγνώστες μας

Το νέο τεύχος του CAT MAGAZINE μόλις κυκλοφόρησε και αν δεν το έχεις λάβει ακόμα, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να εγγραφείς δωρεάν στη λίστα συνδρομητών, κλικάροντας ΕΔΩ.

Η ΕΛΤΡΑΚ αποφάσισε να ευχαριστήσει όλους τους αναγνώστες του CATMAGAZINE, προσφέροντας ένα μεγάλο δώρο σε έναν τυχερό που θα αναδειχθεί κατόπιν κλήρωσης. Για τη δήλωση συμμετοχής καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού, πατήστε ΕΔΩ.

Staytuned! Ο διαγωνισμός, που ξεκινά στις 10 Μάϊου, ολοκληρώνεται στις 8 Ιουνίου και θα χαρούμε να είσαι εσύ ο τυχερός!

Παράλληλα με τον διαγωνισμό, σε περιμένει ένα πλούσιο σε ύλη τεύχος. Η εποχή με τους αναγκαστικούς περιορισμούς λόγω COVID-19, εκτόξευσε τη δημιουργικότητα στα ύψη.  Η εφευρετικότητα σε συνδυασμό με τη δημιουργία είχε ως αποτέλεσμα μία σειρά από εκπληκτικές ταινίες με θέμα τη μυστική ζωή των λατομείων και μερικές από τις πλέον εντυπωσιακές νυχτερινές λήψεις μηχανημάτων CAT.

Στην Αθήνα, τώρα, μόλις εγκαινιάσαμε τον ολοκαίνουργιο χώρο αποθήκευσης και υποδοχής για τα ανταλλακτικά μας, προσφέροντας στον επισκέπτη και συνεργάτη μας, την απόλυτη εμπειρία και ποιότητα CAT που του αξίζει.

Επίσης, αναδεικνύουμε, όπως πάντα, κάποιες από τις συνεργασίες μας με έμφαση στην πληθώρα χρήσεων και εφαρμογών του εξοπλισμού CAT, από αιολικά πάρκα και φωτοβολταϊκά συστήματα έως πολυτελή ξενοδοχεία.

Φέτος, για εμάς, είναι μια χρονιά σταθμός καθώς γιορτάζουμε τα 40 έτη λειτουργίας μας και το CATMAGAZINE θα αναλάβει να σας κρατά ενήμερους. 

Δείτε το περιοδικό εδώ και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό!

Καλή ανάγνωση και επιτυχία σε όλους!

Το συγκεκριμένο τεύχος, φροντίσαμε να έχει πλούσια και ενδιαφέροντα θέματα για το ευρύτερο κοινό. Μην χάσετε το editorial, που περιλαμβάνει όλα τα highlights!  Εκτός από τον διαγωνισμό, περιλαμβάνονται αρκετές από τις πολλές τελευταίες εξελίξεις και συνεργασίες τόσο στην ΕΛΤΡΑΚ όσο και όλο τον κόσμο.

*** Θυμίζω ότι όσα άρθρα έχουν ενεργό κίτρινο βέλος, συνοδεύονται και από εντυπωσιακά videos! Απολαύστε λοιπόν μία σειρά από εκπληκτικές ταινίες με τη μυστική ζωή των λατομείων! Εντυπωσιακές νυχτερινές λήψεις εξοπλισμού Caterpillar εν δράσει στο άρθρο με τίτλο «Κάμερα έτοιμη και πάμε.»

Το νέο τεύχος του CAT MAGAZINE έρχεται μαζί με έναν μεγάλο διαγωνισμό για όλους τους αναγνώστες μας!
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα