Σύμβαση… 205.000 ευρώ για τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο Φιλικών Τρίπολης

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε τη Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Τρίπολης, για την προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Φιλικών.

Η σύμβαση, την οποία εκ μέρους του Δήμου υπέγραψε ο δήμαρχος Κώστας Τζιούμης, είναι προϋπολογισμού 205.000 ευρώ εκ των οποίων τα 145.000 καλύπτει η Περιφέρεια από πιστώσεις ΚΑΠ και τα υπόλοιπα 60.000 ο Δήμος Τρίπολης από ίδιους πόρους.

Ο περιφερειάρχης, μετά την υπογραφή της σύμβασης, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Μανώλη Σκαντζού, τόνισε την εξαιρετική συνεργασία με τον δήμο της αρκαδικής πρωτεύουσας, από τον οποίον -όπως σημείωσε ο Π. Νίκας- η Περιφέρεια αναμένει την μελέτη για την αναβάθμιση της λαϊκής αγοράς Τρίπολης.

«Το ποσοστό 25% που αποδίδουν προς τις Περιφέρειες οι δήμοι από τις λαϊκές αγορές επιστρέφει σε αυτούς, για έργα αναβάθμισης των ζωτικών αυτών σημείων κάθε πόλης» δήλωσε ο περιφερειάρχης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Περιφέρεια  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα