Σύμβαση οδικού έργου αξίας 630.000 ευρώ στην Π.Ε. Λακωνίας

Το συμφωνητικό με τον ανάδοχο του προϋπολογισμού 630.000 ευρώ έργου συντήρησης του οδικού δικτύου στον Δήμο Σπάρτης, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, τη Τετάρτη 17 Μαΐου, στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Περιφέρεια θα εντάξει σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα πίστωση 1,5 εκ ευρώ για  την κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στο Γύθειο, ενώ θα συνδράμει και για την ανάλογη υποδομή στην Σπάρτη. Ακόμα, ο Π. Νίκας γνωστοποίησε ότι η Περιφέρεια εξασφάλισε πίστωση περί τις 400.000 ευρώ προκειμένου σύντομα να δημοπρατήσει το οδικό έργο από την Αρεόπολη έως τον Αγιο Νίκωνα.

Τέλος, ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι από την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα χρηματοδοτηθεί με 8.000 ευρώ η εκδήλωση των “Παλαιολογείων”, ενώ θα υπάρξει εκ μέρους της σημαντική χρηματοδότηση προς το παλλακωνικό πανηγύρι στον Μυστρά.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα