Σύμβαση για έργο αγροτικής οδοποιίας 4,1 χλμ στην Ελασσόνα

Τη σύμβαση για τη βελτίωση και ασφαλτόστρωση τεσσάρων χιλιομέτρων αγροτικής οδοποιίας στην Κοινότητα Δολίχης υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, με τον εκπρόσωπο της εταιρείας «Αδάμου Ασφαλτικά Α.Τ.Ε.Β.Ε.» με έδρα την Λάρισα, κ. Ιάσωνα Αδάμου, παρουσία του αναπληρωτή δημάρχου – αντιδημάρχου Ελασσόνας κ. Δημ. Καρανίκα.

Το έργο με τίτλο «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας στην Κοινότητα Δολίχης του Δήμου Ελασσόνας» είναι προϋπολογισμού 1.192.000,00 € και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και ίδιους πόρους.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε μετά την υπογραφή της σύμβασης: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο βελτίωσης του αγροτικού δικτύου στην κοινότητα Δολίχης για τη διευκόλυνση των γεωργών και των κτηνοτρόφων μας. Μέσα στις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι πρώτες τεχνικές εργασίες και το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός έξι μηνών, σύμφωνα με τη σύμβαση. Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου που ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή η δημοπρασία του έργου και υπογράφηκε η σύμβαση με τον εργολάβο που έδωσε τη μεγαλύτερη έκπτωση. Σύντομα ο Δήμος μας θα προσφέρει καλύτερη πρόσβαση στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις της Δολίχης. Είμαστε καθημερινά δίπλα στον αγροτικό κόσμο και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής».

Το έργο της βελτίωσης αγροτικής οδοποιίας στην κοινότητα Δολίχης περιλαμβάνει εργασίες βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης υφιστάμενης οδού μήκους 4.100,00 μ. στη θέση «Καστρί», καθώς ο χωματόδρομος είναι κατεστραμμένος και τους μήνες με έντονες βροχοπτώσεις η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με μεγάλη δυσκολία. Σκοπός της ασφαλτόστρωσης της οδού είναι η εξασφάλιση της εύκολης και ασφαλούς προσπελασιμότητας στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις της περιοχής καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ:

  • χωματουργικές εργασίες
  • εργασίες τεχνικών έργων
  • εργασίες οδοστρωσίας
  • εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα