Συνεργασία της Schneider Electric και της ERMA FIRST για την αποτελεσματικότερη επεξεργασία θαλάσσιου έρματος

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού συνεργάστηκε με την ERMA FIRST, τον παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων για την αποτελεσματική επεξεργασία θαλάσσιου έρματος (Ballast Water Treatment) για τις ανάγκες των πλοίων. Συγκεκριμένα, αξιοποιώντας τα προηγμένα προϊόντα και τις λύσεις της εταιρείας, η ERMA FIRST παράγει ένα πλήθος συστημάτων, διατηρώντας μια κορυφαία γκάμα προϊόντων παγκοσμίως.

Σκοπός της ERMA FIRST ήταν η ανάπτυξη ενός καινοτόμου συστήματος Ballast Water Treatment για την διεθνή Ναυτιλία, μέσω ποιοτικών και δοκιμασμένων  προϊόντων από έναν παγκοσμίου φήμης κατασκευαστή και έχοντας μια ολοκληρωμένη υποστήριξη από το αρχικό στάδιο του σχεδιασμού, μέχρι και την μαζική παραγωγή. Η Schneider Electric παρείχε μια ευρεία σειρά βέλτιστων λύσεων αυτοματισμού, διακοπτικό υλικό, αλλά και τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα που επιτρέπουν την συνεχή εξέλιξη του συστήματος και την επέκταση των δυνατοτήτων του, παρέχοντας πλήρη τεχνική υποστήριξη από ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών της εταιρείας.

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων της συνεργασίας είναι η εξοικονόμηση χρόνου, ο περιορισμός της συνολικής επένδυσης που απαιτήθηκε για τον σχεδιασμό του συστήματος, αλλά και η αύξηση της αποδοτικότητας των εργασιών χάρη στα εργαλεία και τους πόρους της Schneider Electric. Μέσα από το ευέλικτο και εύκολα επεκτάσιμο σύστημα, δίνεται η δυνατότητα στην ERMA FIRST να διατηρήσει την ηγετική της θέση παγκοσμίως στην κατασκευή συστημάτων για τη επεξεργασία του θαλάσσιου έρματος και να συνεχίσει να εξελίσσεται, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία του υδάτινου οικοσυστήματος.

Σχετικά με την ERMA FIRST
Η ERMA FIRST S.A. είναι μια εταιρεία που αποτελείται από επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία και βαθιά γνώση η οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει καινοτόμα συστήματα διαχείρισης θαλάσσιου έρματος σε συμμόρφωση με την τελευταία νομοθεσία. Το προηγμένο σύστημα διαχείρισης θαλάσσιου έρματος ERMA FIRST FIT BWTS είναι μια αυτόνομη, ευέλικτη και αξιόπιστη επιλογή, κατάλληλη για όλους τους τύπους και μεγέθη πλοίων και κατέχει πιστοποίηση έγκρισης τύπου από την Αμερικάνικη Ακτοφυλακή, έγκριση τύπου από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό και πιστοποιητικό τύπου νηογνώμονα από τον LLOYD’S Register.
Η ERMA FIRST στοχεύει στη βελτίωση της απόδοσης, την καινοτομία και την ποιότητα. Σήμερα η ERMA FIRSTκατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά καθώς διαθέτει ένα περίβλεπτο κατάλογο αναφοράς πλοιοκτητών και ναυπηγείων παγκοσμίως.

www.ermafirst.com

Σχετικά με την Schneider Electric
Σκοπός της Schneider Electric είναι να ενθαρρύνει όλο τον κόσμο να αξιοποιεί στο έπακρο την ενέργεια και τους πόρους που διαθέτει, γεφυρώνοντας την πρόοδο και τη βιωσιμότητα για όλους. Αυτό, το ονομάζουμε ‘LifeIsOn’.
Αποστολή μας είναι να αποτελούμε τον ψηφιακό σας συνεργάτη για την Aειφορία και την Aποδοτικότητα.
Προωθούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό συνδυάζοντας παγκοσμίως κορυφαίες τεχνολογίες διεργασιών και ενέργειας, συνδεσιμότητα προϊόντων από end-point έως cloud, ελέγχους, λογισμικά και υπηρεσίες, σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής, συνθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης, για Κατοικίες, Κτίρια, DataCenters, Υποδομές και Βιομηχανίες.
Είμαστε μία πολυεθνική εταιρεία, ωστόσο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε τοπικό επίπεδο. Είμαστε υπέρμαχοι των ανοιχτών προτύπων και των συνεργατικών οικοσυστημάτων που εργάζονται με πάθος για τις αξίες μας για έναν ουσιαστικό επιχειρηματικό σκοπό και ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς που προωθεί τη συμμετοχή και την πρωτοβουλία από όλους.

www.se.comwww.se.com/gr

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα