Συνεργασία ισχύος μεταξύ ΕΛΤΡΑΚ και Palfinder Marine

Στο πλαίσιο της 30ης διοργάνωσης της ναυτιλιακής εμπορικής έκθεσης SMM (Shipbuilding, Machinery and Maritime Technology) στο Αμβούργο, η ΕΛΤΡΑΚ προέβη σε επέκταση συμφωνίας με την Palfinder Marine, για την αποκλειστική διανομή και υποστήριξη όλων των προϊόντων Marine της Palfinger, την οποία εκπροσωπεί στην Ελλάδα από το 2012. Με αυτή την συμφωνία, η ΕΛΤΡΑΚ γίνεται η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως, που εκπροσωπεί την PALFINGER για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σε ξηρά και θάλασσα.

Ο κορυφαίος οίκος Palginger αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές γερανών φόρτωσης και ανυψωτικών συστημάτων παγκοσμίως. Φέτος η Palfinger γιορτάζει τα 90 χρόνια από την ίδρυσή της, ενώ η Palfinder Marine την 30η επέτειό της, διαθέτοντας στην αγορά μία πλούσια σειρά εξοπλισμού MARINE: από υδραυλικούς γερανούς για ιχθυοκαλλιέργειες και παράκτιες πλατφόρμες έως προσκρουστήρες και σωστικό εξοπλισμό πλοίων, υψηλής ποιότητας για έτοιμες ή εξειδικευμένες ανάγκες.

Η ΕΛΤΡΑΚ , έχοντας το προνόμιο να δραστηριοποιείται σε μία από τις μεγαλύτερες πλοιοκτήτριες χώρες στον κόσμο, διευρύνει το εύρος των παροχών της, προσφέροντας πλέον την εμπορική και τεχνική υποστήριξη όλων των προϊόντων Palfinder MarineE. Η συμφωνία ενώνει επισήμως τα τμήματα ξηράς και θάλασσας της PALFINGER στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντας ενοποιημένη εξυπηρέτηση στους πελάτες της με ολοκληρωμένες λύσεις 360°.

Ο κος Gunther Fleck, Vice President Global Sales & Service της Palfinger αναφέρει: « H Ελλάδα αποτελεί μία παγκόσμια ναυτική δύναμη. Το να έχουμε έναν αξιόπιστο και επιτυχημένο συνεργάτη σε αυτή την χώρα με ισχυρή παρουσία στην ελληνική ναυτιλία είναι ζωτικής σημασίας για εμάς, γι’ αυτό είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τον σημαντικό μας συνεργάτη ΕΛΤΡΑΚ .

Η κα Natasha Covas-Kneiss, διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου ΕΛΤΡΑΚ και αντιπρόεδρος αναφέρει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την επίσημη επέκταση της συνεργασίας EΛΤΡΑΚ / PALFINGER στον τομέα των ναυτιλιακών προϊόντων. Ως χώρα, με τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στη Μεσόγειο, η Ελλάδα διαθέτει ισχυρή παγκόσμια παρουσία στη ναυτιλία, όπως και η ΕΛΤΡΑΚ . Ανυπομονούμε να δουλέψουμε ακόμα πιο στενά με τους συναδέλφους μας στην PALFINGER για την αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας.»

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα