Συνδρομητικά προγράμματα για το TRIMBLE BUSINESS CENTER

Ήρθε η ώρα να προσαρμόσετε την άδεια του λογισμικού στα μέτρα σας. Με τα νέα πλάνα συνδρομής που παρέχει η Geotech για το λογισμικό γραφείου Trimble Business Center, επιλέγετε εσείς τα εργαλεία που χρειάζεστε, για όσο χρόνο επιθυμείτε. Με χαμηλότερο αρχικό κόστος, πρόσβαση σε περισσότερες δυνατότητες και τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού, προσαρμόστε την άδεια ανάλογα με τις ανάγκες σας, προσθέτοντας εφαρμογές ή τροποποιώντας την υφιστάμενη.

Η συνδρομητική άδεια χρήσης περιλαμβάνει ακριβώς ό,τι και μία αντίστοιχη μόνιμη άδεια χρήσης αλλά ισχύει μόνο για το χρονικό διάστημα για το οποίο έχει αγοραστεί.

Τι περιλαμβάνει

Οι συνδρομές Trimble Business Center έχουν σχεδιαστεί για να ξεκινούν και να κλιμακώνονται εύκολα, ενώ παράλληλα παρέχουν πρόσβαση στους χρήστες σε περισσότερες λειτουργίες, με απλούστερες επιλογές και χαμηλότερο αρχικό κόστος.Διαθέσιμες είναι επτά συνδρομητικές εκδόσεις ή πλάνα για να διαλέξετε: τρία βασικά πλάνα (σκεφτείτε “good”, “better”, “best”) και τέσσερα εξειδικευμένα προγράμματα που επικεντρώνονται σε κάθετες εφαρμογές.

Αναλυτικά τα προγράμματα παρουσιάζονται στο www.geotech.gr

Η νέα συνδρομητική άδεια χρήσης απευθύνεται σε επαγγελματίες που:

  • Θέλουν να μειώσουν το κόστος της αρχικής επένδυσης τους
  • Επιθυμούν να εργάζονται από διαφορετικά σημεία χωρίς να χρειάζεται κλειδί
  • Θέλουν να διαμοιράζονται τις άδειες χρήσης με συνεργάτες τους
  • Ενδιαφέρονται για βραχυχρόνια ή προσωρινή χρήση του λογισμικού

GEOTECH

Η GEOTECH είναι ελληνική εταιρεία με ηγετική θέση στην Ελλάδα στον χώρο της διάθεσης γεωδαιτικών και τοπογραφικών υπηρεσιών και προϊόντων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και από τότε είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας του Αμερικάνικου οίκου Trimble, παρέχοντας στην ελληνική αγορά πλήρη σειρά γεωδαιτικών προϊόντων. Η έδρα της βρίσκεται σε ιδιόκτητα γραφεία στον Γέρακα Αττικής. Βασικός στόχος της εταιρείας από την ίδρυσή της ήταν η παροχή, εφαρμογή και ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων, που να ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών της.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα