Συμβάσεις έργων περί τα 5,5 εκ. ευρώ στη Λακωνία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας σήμερα στη Σπάρτη

Εξι συμβάσεις έργων στη Λακωνία, συνολικού προϋπολογισμού 5.450.000,00 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, νωρίς το απόγευμα σήμερα, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, στη Σπάρτη.

Η υπογραφή των εν λόγω 6 συμβάσεων έγινε στο πλαίσιο της επίσκεψης του περιφερειάρχη στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας, όπου είχε συνεργασία με στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας.

Ο περιφερειάρχης, σε δηλώσεις του εξέφρασε ικανοποίηση και συνεχάρη τα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας καθώς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες για το άλμα -όπως χαρακτηριστικά τόνισε- σε επίπεδο απορρόφησης πόρων, προσθέτοντας ότι το ίδιο ικανοποιημένος είναι για τις ομοειδείς επιδόσεις στελεχών και υπηρεσιακών παραγόντων και στην Π.Ε. Αργολίδας.

Ειδικότερα, όσον αφορά τις συμβάσεις που υπέγραψε σήμερα στη Σπάρτη ο περιφερειάρχης, αυτές αφορούν τα εξής έργα:

  • Αποκατάσταση βλαβών από πλημμύρες στην εθνική οδό 39, όρια νομού Αρκαδίας – Σπάρτη – Γύθειο (προϋπολογισμός 600.000 ευρώ)
  • Τεχνικά έργα στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λακωνίας (προϋπολογισμός 600.000 ευρώ)
  • Συντήρηση τεχνικών έργων όπως συρματοκιβώτια, στηθαία, γεφύρια, καθώς και καθαρισμός της κοίτης του Ευρώτα (προϋπολογισμός 850.000 ευρώ)
  • Συντήρηση της επαρχιακής οδού 32 Μολάοι – Ελαία και της επαρχιακής οδού 36 Ελαία – Ασωπός – Δαιμονιά (προϋπολογισμός 600.000 ευρώ)
  • Βελτίωση της βατότητας και συντήρηση του επαρχιακού δρόμου Νεάπολη – Καστανιές (προϋπολογισμός 1.500.000 ευρώ)
  • Συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Λακωνίας (προϋπολογισμός 1.300.000 ευρώ).
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα