Συγκλονίζουν τα τροχαία στον ΒΟΑΚ. Ολοκληρώστε επιτέλους το έργο

Συγκλονίζουν τα τροχαία που συνεχίζουν να συμβαίνουν στον ΒΟΑΚ στην Κρήτη. Την Κυριακή 15 Αυγούστου, στην έξοδο της “εθνικής οδού” προς Ταυρωνίτη σε σύγκρουση δύο οχημάτων τραυματίστηκαν
5 άτομα μεταξύ των οποίων σοβαρότερα ένας 12χρονος. Την Δευτέρα 16, στο ύψος του Πανόρμου του ν.Ρεθύμνης, ένας νέος άνθρωπος 44 χρονών έχασε την ζωή του.

Η μη ολοκλήρωση του σημαντικότερου τεχνικού έργου στην Κρήτη για 30 ολόκληρα χρόνια αποτελεί προσβολή για τον Κρητικό λαό, ο οποίος συνεχίζει να πληρώνει με βαρύ φόρο αίματος την εγκληματική αυτή καθυστέρηση του ελληνικού κράτους.

Η ΟΣΕΤΕΕ σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα της Κρήτης θα συνεχίσει να αναδεικνύει την στρεβλή αυτή κατάσταση, αναζητώντας τις διαχρονικές ευθύνες και πιέζοντας για την τελική απόδοση στο συντομότερο χρόνο ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου στους πολίτες και τους επισκέπτες της Κρήτης.

πατήστε εδώ: 2082021BOAK

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα