ΣΤΥΕ: Εξατομικευμένη συμβουλευτική στους εργαζόμενους της “ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε.”

ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022, στο χρονικό διάστημα μεταξύ 12.00 μ.μ. -15.00 μ.μ, έχει προγραμματιστεί δράση εξατομικευμένης νομικής πληροφόρησης των εργαζομένων της ΕΡΓΟΣΕ, υπό την αιγίδα του ΣΤΥΕ (Σύλλογος Τεχνικών Υπαλλήλων Ελλάδος) στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδος και του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της “ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε.”, Καρόλου 27, Μεταξουργείο
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εξειδικευμένοι Νομικοί Σύμβουλοι του ΙΝΕ ΓΣΕΕ θα βρίσκονται στο χώρο των γραφείων της “ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε.”, όπου δωρεάν, θα απαντούν ατομικά, σε ερωτήματα και προβληματισμούς των εργαζομένων σχετικά με:

Α. Θέματα κοινωνικής ασφάλισης όλων των ταμείων όπως πλασματικά έτη ασφάλισης, θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, συντάξεις θανάτου, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων, παράλληλη ασφάλιση, κλπ. και

Β. Ζητήματα εργατικού δικαίου, όπως συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου, αποδοχές, άδειες κλπ.

Ενισχύουμε τη μακροχρόνια συνεργασία μας με το Σύλλογο Εργαζομένων της “ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε.” και παραμένουμε σταθερά στο πλευρό των εργαζόμενων της ΕΡΓΟΣΕ.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα