Σειρά αθλητικών έργων στην Κορινθία

Σειρά αθλητικών έργων υλοποιεί – ή έχει δρομολογήσει – στην Κορινθία η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τα πλέον πρόσφατα το γήπεδο ποδοσφαίρου στα Ροζενά που αναβαθμίστηκε, καθώς και τα γήπεδα τένις και μπάσκετ στη Λυκοποριά, τα οποία εγκαινίασε και παρέδωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την προηγούμενη Παρασκευή 12 Μαΐου.

Ο περιφερειάρχης, στη σύντομη τοποθέτησή του κατά την πιο πάνω εκδήλωση – παρουσία, μεταξύ άλλων, των αντιπεριφερειαρχών Κορινθίας Χάρη Βυτινιώτη, Αθλητισμού και Ενέργειας Γιώργου Οικονόμου και Υγείας και Πρόνοιας Τάσου Γκιολή, της εντεταλμένης για θέματα πολιτισμού περιφερειακής συμβούλου Αθηνάς Κόρκα, του δημάρχου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτου- αφού παρατήρησε ότι ο εκσυγχρονισμός των πιο πάνω αθλητικών χώρων αποτελούσε χρόνιο αίτημα της δυναμικής αυτής περιοχής, σημείωσε ακόμα ότι η Περιφέρεια έχει ήδη παραδώσει στον λαό της Κορινθίας αθλητικές υποδομές, όπως τα γήπεδα Ξυλοκάστρου, Αγίων Θεοδώρων και Ολυμπιακού Λουτρακίου.

Πρόσθεσε δε, παράλληλα, ότι αυτόν τον καιρό είτε υλοποιούνται, είτε δημοπρατούνται στην Κορινθία έργα και παρεμβάσεις στα γήπεδα στον Συνοικισμό της Κορίνθου, στις Αρχαίες Κλεωνές, στο Ζευγολατιό, στο Πετρί, στο Λέχαιο, αλλά και στο Σκοπευτήριο της Κορίνθου.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα