Ρόδες για κινούμενες σκαλωσιές από τη ΡΟΔΑ ΑΕ

Η άνοδος της οικοδομικής δραστηριότητας τα τελευταία χρόνια, παρά την προσωρινή ανακοπή λόγω της πανδημίας, έχει ως αποτέλεσμα την αυξανόμενη ανάγκη για μηχανήματα και υλικά που σχετίζονται με την οικοδομή. Οι σκαλωσιές αποτελούν ένα από τα βασικά χρησιμοποιούμενα υλικά, η ζήτηση των οποίων έχει ομοίως ανέβει αρκετά. Η ΡΟΔΑ ΑΕ, μέσω της ειδική πιστοποιημένης σειράς προϊόντων για κινητές σκαλωσιές, δίνει λύσεις στις εφαρμογές σας.

Η ειδική σειρά ροδών περιλαμβάνει τους κωδικούς:

Ρόδα για σκαλωσιά με φρένο, 150mm, προσαρμογή με πείρο/σπείρωμα Φ38Χ500mm μεταβαλλόμενου ύψους, για ρύθμιση της οριζοντιότητας της σκαλωσιάς σε ανισόπεδο έδαφος.

Ρόδα για σκαλωσιά με φρένο, 150mm, με πλάκα προσαρμογής 135×110-mm, με κέντρα οπών 105×80-mm

Ρόδα για σκαλωσιά με φρένο, 200mm, προσαρμογή με πείρο/σπείρωμα Φ38Χ500mm μεταβαλλόμενου ύψους, για ρύθμιση της οριζοντιότητας της σκαλωσιάς σε ανισόπεδο έδαφος.

Ρόδα για σκαλωσιά με φρένο, 200mm, με πλάκα προσαρμογής 135×110-mm, με κέντρα οπών 105×80-mm

Τα κύρια πλεονεκτήματά τους είναι:

  • Δυνατότητα επαναχρησιμοποίηση της εφαρμογής λόγω της μεγάλης διάρκειας.
  • Αντοχή σε κρούσεις αλλά και σε ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες όπως υγρό περιβάλλον, έντονες θερμοκρασίες (από -15Cέως και +80C).
  • Ικανότητα φόρτωσης 700 κιλά σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 1004: 2004
  • Μικρή αντίσταση που προσφέρει ευκολία στην κύλιση.

Τέλος, επισημαίνεται ότι οι παραπάνω λύσεις είναι δοκιμασμένες και πιστοποιημένες σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 1004: 2004 από την εταιρεία TUV Rheinland.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο 2310795612, στο siteτης εταιρείας www.roda.gr καθώς και στο info@roda.gr

Γνωρίστε τη ΡΟΔΑ ΑΕ

Η εταιρεία ΡΟΔΑ ΑΕ είναι παραγωγός και διανομέας τροχών και ροδών για βιομηχανικές εφαρμογές με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε σαν οικογενειακή επιχείρηση το 1948 με αντικείμενο την παραγωγή τροχήλατων κατασκευών και την πώληση τροχών για αγροτικές κυρίως εφαρμογές.

Από το 2002, ενσωματώνοντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής και ποιοτικής εξασφάλισης, η εταιρεία παράγει στις ιδιόκτητες βιομηχανικές της εγκαταστάσεις στη Σίνδο τροχούς και ρόδες για διάφορες εφαρμογές, όπως καρότσια, έπιπλα, νοσοκομειακό εξοπλισμό, ανελκυστήρες, κάδους κτλ.

Έχοντας εξελιχθεί σε κυρίαρχη δύναμη στην ελληνική αγορά, με 2 υποκαταστήματα στην σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά, η εταιρεία έχει παράλληλα και έντονη εξαγωγική δραστηριότητα. Τα προϊόντα της εξάγονται και στις 5 ηπείρους με έμφαση σε ευρωπαϊκές χώρες όπως Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Δανία, Σουηδία, Βουλγαρία, Σερβία, Κύπροςκαι φτάνουν ως τις ΗΠΑ, Ν. Ζηλανδία και Ν. Αφρική.

Η άριστη εξυπηρέτηση πελατών, πριν και μετά την πώληση, καθώς και η προσφορά σωστά σχεδιασμένων και πιστοποιημένων προϊόντων έχουν καταστήσει το όνομα ΡΟΔΑ συνώνυμο της ποιότητας. Η συνεργασία των τμημάτων RnD, παραγωγής και μάρκετινγκ δίνουν τη δυνατότητα κάθε έργο να αντιμετωπίζεται ως μοναδικό, προσφέρονται custom–madeεφαρμογές προσαρμοζόμενες σύμφωνα με τις ανάγκες του κατασκευαστή και τελικού χρήστη.

Όσον αφορά στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, η εταιρεία έχει εκπονήσει και εφαρμόζει ένα μακροχρόνιο πλάνο που αφορά τους εργαζόμενους και τους πελάτες της, το περιβάλλον, τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται καθώς και τους νέους, φοιτητές ή σπουδαστές.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα