«Ραντεβού» αιμοδοσίας στα γραφεία της ΑΝΑΚΕΜ

Η ΑΝΑΚΕΜ και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών ΑΝΑΚΕΜ «ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΖΩΗΣ» σας προσκαλούν στην Πρώτη Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας Δευτέρα 24/04/2023, 09.00 – 13.00 στα γραφεία της ΑΝΑΚΕΜ στη Θεσσαλονίκη.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα που δεν είναι αυτάρκης σε αίμα, παρότι 3 στους 4 από εμάς, ίσως κάποια στιγμή στη ζωή μας χρειαστούμε μετάγγιση αίματος. Αυτό μπορεί να αλλάξει αν όλοι διαθέσουμε 10′ από το χρόνο μας προσφέροντας αίμα για τον συνάδελφο, τον συνεργάτη, έναν άγνωστο ή ακόμη για την οικογένειά μας και τον ίδιο μας τον εαυτό.

Η αιμοδοσία είναι μια πράξη ανώδυνη κι ακίνδυνη που καθρεπτίζει όμως τις αξίες από τις οποίες διαπνέονται οι εργαζόμενοι, τα στελέχη και οι συνεργάτες της ΑΝΑΚΕΜ. »Σας καλούμε να γίνετε κι εσείς μέρος της, συμμετέχοντας στην Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργανώνουμε, μια κίνηση αλληλεγγύης, αγάπης αλλά και ευθύνης. Όλοι μαζί παίρνουμε την πρωτοβουλία και κάνουμε τη διαφορά!» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παρευρεθείτε την ημέρα της προγραμματισμένης αιμοδοσίας, υπάρχει η δυνατότητα να αιμοδοτήσετε οποιαδήποτε ημέρα σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο αναφέροντας τον αριθμό μητρώου 16360, του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών με την ονομασία ΑΝΑΚΕΜ «ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΖΩΗΣ».

Επιχειρηματικές ειδήσεις μ΄ένα κλικ στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα