Προστασία Περιβάλλοντος σε έργα και δραστηριότητες Τρίκαλα: Το καλό παράδειγμα μιας μικρής πόλης

Πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα σε θέματα Περιβάλλοντος (mis 5003077)

 Ηλεκτρονικό Θεματικό Εργαστήριο

 “Προστασία Περιβάλλοντος σε έργα και δραστηριότητες Τρίκαλα: Το καλό παράδειγμα μιας μικρής πόλης”

H Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, στο πλαίσιο των δράσεων δημοσιότητας του Έργου «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον τομέα του περιβάλλοντος» (mis 5003077) διοργανώνει την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 στις 4.30 μ.μ. Ηλεκτρονικό Θεματικό Εργαστήριο με θέμα: “Προστασία Περιβάλλοντος σε έργα και δραστηριότητες. Τρίκαλα: Το καλό παράδειγμα μιας μικρής πόλης”.

 Πρόγραμμα Εργαστηρίου

ΕΙΣΑΓΩΓΗ:

Το Έργο και οι Στόχοι του στην Επαγγελματική Κατάρτιση των Εργαζομένων

Δρ. Ανδρέας Στοϊμενίδης, Πρόεδρος ΟΣΕΤΕΕ

Στέφανος Τσιάκας, Υπεύθυνος Έργου ΟΣΕΤΕΕ

Μάρθα Γιαννακίδου, εκπρόσωπος Αναδόχου

Λάμπρος Ζάρρας, Πρόεδρος ΠΤ ΣΤΥΕ Θεσσαλίας

ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ:

Βάϊος Κουτής, Γενικός Δ/ντης ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε, Πρόεδρος Καλλιστώ «Το Μοντέλο της Κυκλικής Οικονομίας, σε σχέση με την προστασία της Βιοποικιλότητας»

Στέφανος Γιώτης, Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου Τρικάλων «Επιχειρηματικότητα & Περιβάλλον στο νομό Τρικάλων»

Καλιάρας Χάρης, Ειδικός συνεργάτης Δήμου Τρικκαίων «Τρίκαλα: Σχεδιάζοντας μία Πόλη Φιλική για την Νεοφυή Επιχειρηματικότητα»

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης θα χρησιμοποιηθεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα zoom. Δηλώσεις συμμετοχής στο 024@osetee.gr και 2108838203, μέχρι αύριο Παρασκευή στις 2.00 μ.μ. Η εκδήλωση θα προβληθεί και μέσω της σελίδας της Ομοσπονδίας στο Facebook.

Σημειώνουμε ότι η Β΄ πρόσκληση των ωφελούμενων, έπειτα από σχετική απόφαση του ΔΣ, παρατείνεται έως την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021. Οι εργαζόμενοι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο 024.osetee.gr
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα