Προσλήψεις 49 ατόμων στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει σε 49 προσλήψεις. Σύμφωνα με την σχετική αγγελία ζητούνται ψυχολόγοι, τεχνίτες υδραυλικοί, τεχνίτες ηλεκτρολόγοι, μαρμαροτεχνίτες, χειριστές μηχανημάτων έργων (Φορτωτή και εσκαφέα Φορτωτή), φύλακες, εργάτες ταφής, εργάτες κοιμητηρίων και εργάτες οικοδομικών εργασιών.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Οι υποψήφιοι των ανωτέρω ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση κατά περίπτωση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Θεσσαλονίκης, Βασιλέως Γεωργίου Α΄ 1, Τ.Κ. 54636 Θεσσαλονίκη, απευθύνοντάς την προς τη Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων 17 – Τμήμα Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού, υπόψη κας Βασιλικής Βλαχιώτη (τηλ. επικοινωνίας για πληροφορίες: 2313317139, 2313317128, 2313317666, 2313317137).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερα.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα