Προσεχώς έργα για τη γραμμή 4 του Μετρό

Την άμεση έναρξη των εργασιών για τη γραμμή 4 του Μετρό, το Flyover, το μεγάλο έργο των 370 εκατ. ευρώ που θα αναβαθμίσει τις υποδομές της Θεσσαλονίκης και την φάση Α’ των έργων υποδομής στο Ελληνικό και του City of Dreams Mediterranean Integrated Casino Resort στη Λεμεσό, ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων η διοίκηση της κατασκευαστικής εταιρείας ΑΒΑΞ στο πλαίσιο δημοσιογραφικής ενημέρωσης.

Ο κ. Χρήστος Ιωάννου, πρόεδρος του ομίλου ΑΒΑΞ ανέλυσε τους τρόπους με τους οποίους η εταιρεία πρωτοπορεί στον κατασκευαστικό κλάδο και πως αναμένεται να κινηθεί το νέο έτος, ενώ στους τομείς δραστηριοποίησης και στα αντίστοιχα έργα αναφέρθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Μιτζάλης, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, ο όμιλος έχει 2,2 δισ. ευρώ ανεκτέλεστο υπόλοιπο έργων, από το οποίο έχει ήδη συμβασιοποιηθεί ποσό 2,124 εκατ. ευρώ ενώ διεκδικεί πολλά έργα που βρίσκονται σε διαδικασία δημοπράτησης.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα