Προγραμματική Σύμβαση Δήμου Γαύδου – ΕΕΤΑΑ για την αγροτική οδοποιϊα – Το κόστος

Ολοκληρώθηκε, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, η σύναψη και υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης με τον Δήμο Γαύδου, με την επιτόπια επίσκεψη της δημάρχου του νησιού, Λίλιαν Στεφανάκη, στα γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.

Σύμφωνα με την Προγραμματική Σύμβαση, η Τεχνική Υπηρεσία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. αναλαμβάνει τη δημοπράτηση και επίβλεψη της κατασκευής του έργου ‘’ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΓΑΥΔΟΥ. ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΣΤΡΙ – ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ – ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ’’, το οποίο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, με προϋπολογισμό 2.241.435€.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., Μαραβέλιας Δημήτρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., Σπυρίδων Σπυρίδων, και η Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., Παναγιωτάκου Παναγιώτα.

Στη συνέχεια και μετά την ολοκλήρωση διαφόρων διαδικαστικών θεμάτων του Δήμου Γαύδου με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, η Τεχνική Υπηρεσία προχωρά στην οριστικοποίηση των τευχών και της διαδικασίας δημοπράτησης, ώστε να καταστεί εφικτή η υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου για το νησί της Γαύδου.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τους Δήμους  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα