Προγραμματική σύμβαση για ταρτάν στίβου στο δημοτικό στάδιο Μελιγαλά

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε τη Πέμπτη 4 Μαΐου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Οιχαλίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για την τοποθέτηση ταρτάν στίβου στο δημοτικό στάδιο του Μελιγαλά

Το προϋπολογισμού 258.053,21 ευρώ έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου -μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων- και θα υλοποιηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Η διαδικασία για την δημοπράτηση του πιο πάνω έργου -την προγραμματική σύμβαση για το οποίο εκ μέρους του Δήμου Οιχαλίας υπέγραψε η δήμαρχος Παναγιώτα Γεωργακοπούλου- ξεκινά άμεσα, όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας.

Στόχος του έργου είναι να δημιουργηθεί στο δημοτικό στάδιο Μελιγαλά ένα πλήρες αθλητικό κέντρο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται με ασφάλεια για προπονήσεις από τους αθλούμενους, αλλά και για να πραγματοποιούνται χωρίς προβλήματα οι διάφορες αθλητικές διοργανώσεις και πρωταθλήματα, που λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα