«Ποινική Νομοθεσία και Προστασία Περιβάλλοντος» στην Κόνιτσα

Πώς αξιολογείται και τι ποινή επιφέρει η χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων; Πώς αντιμετωπίζει ο νόμος τις αγροτικές φθορές και υπεξαιρέσεις, και τί γίνεται σε περίπτωση υποτροπής κυνηγού σε παράνομη θήρα; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν τα Υπουργεία Περιβάλλοντος κι Ενέργειας, και Δικαιοσύνης, με τη συμμετοχή των υφυπουργών, Γιώργου Αμυρά και Γιώργου Κώτσηρα στις 17 Φεβρουαρίου στην Κόνιτσα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου, στις 18.30 με τίτλο «Ποινική Νομοθεσία και Προστασία Περιβάλλοντος».

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς, θα παρουσιάσει το νομοθετικό έργο και τις περιβαλλοντικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης, όπως τα Απάτητα Βουνά, το Προεδρικό Διάταγμα για τον Όλυμπο, το Εθνικό Δίκτυο Περίθαλψης για την Άγρια Πανίδα, και την κατάληξη των Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών σε σχετικό Προεδρικό Διάταγμα το οποίο αναμένεται σύντομα.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Κώτσηρας, θα παρουσιάσει τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει το Υπουργείο Δικαιοσύνης μέσω των αλλαγών στον Ποινικό Κώδικα για αδικήματα εις βάρος του περιβάλλοντος καθώς και τις κοινές πρωτοβουλίες με το Υπουργείο Περιβάλλοντος στο πλαίσιο ειδικών νομοθετικών διατάξεων.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση  στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα