Πλεύσις Μονωτική: Επίσκεψη στο κεντρικό εργοστάσιο παραγωγής μονωτικών υλικών της Ευρώπης

Η εταιρεία Πλεύσις Μονωτική, που κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά στον χώρο των μονωτικών υλικών στους τομείς Μηχανολογικών εγκαταστάσεων, Βιομηχανίας και Ναυτιλίας, τον Μάρτιο του 2023 σε συνεργασία με την L’isolante K-FLEX πραγματοποίησε επίσκεψη στο κεντρικό εργοστάσιο παραγωγής μονωτικών υλικών της Ευρώπης που βρίσκεται στην Πολωνία.

Στην επίσκεψη παρευρέθησαν έμπειροι Μελετητές-Μηχανικοί από τα μεγαλύτερα Μελετητικά Γραφεία της Χώρας, Εργολάβοι-Εγκαταστάτες στον τομέα των Υδραυλικών , στον τομέα των Ψυκτικών καθώς και στον κλάδο της Ναυτιλίας.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους παραγωγής και τις εγκαταστάσεις του μεγαλύτερου εργοστασίου παραγωγής ελαστομερών μονωτικών στην Ευρώπη. Ήρθαν σε επαφή με τους Τεχνικούς του εργοστασίου, ενημερώθηκαν για τα υπάρχοντα και νέα υλικά και συζητήσαν για τους νέους Κανονισμούς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η επίσκεψη ήταν μια πολύτιμη εμπειρία για τους επισκέπτες παρέχοντάς τους πληροφορίες για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία της μόνωσης και απέκτησαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαδικασίας παραγωγής και των δυνατοτήτων του εργοστασίου της L’isolante K-FLEX.

Η επίσκεψη στέφθηκε με επιτυχία με τους επισκέπτες της Πλεύσις Μονωτική να αποκτούν πολύτιμες γνώσεις και να δημιουργούν νέες σχέσεις με τους συναδέλφους τους στην Ευρώπη. Η Πλεύσις Μονωτική συνεχίζει την εξαιρετική συνεργασία με την L’isolante K-FLEX για να φέρει τις τελευταίες καινοτομίες στην Τεχνολογία της μόνωσης στην Ελληνική Αγορά.

Επιχειρηματικές ειδήσεις μ΄ένα κλικ στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα