Στάση πληρωμών του Δημοσίου έναντι εργοληπτικών επιχειρήσεων

Επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον υπουργό Ανάπτυξης &
Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κων/νο Καραμανλή απέστειλε η ΠΕΣΕΔΕ με κύριο θέμα στάση πληρωμών του Δημοσίου έναντι εργοληπτικών επιχειρήσεων.

Η επιστολή αναφέρει:

«Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,

Δυστυχώς, δεν καταφέρατε να μας εκπλήξετε ευχάριστα, τηρώντας μία στάση ευθύνης απέναντι στις εργοληπτικές επιχειρήσεις της χώρας. Για μία ακόμη χρονιά οι εργοληπτικές επιχειρήσεις υποχρεώνονται να αντιμετωπίσουν την στάση πληρωμών του Δημοσίου.

Καμία αναστολή από μέρους σας για τις συνέπειες που θα κληθούν να διαχειριστούν οι ελληνικές εργοληπτικές επιχειρήσεις λόγω των δικών σας αποφάσεων. Καμία απολύτως αναστολή από μέρους σας να συμμετέχετε παράλληλα σε πανηγυρικές εκδηλώσεις εξαγγελιών νέων έργων υποδομής.

Καμία απολύτως προσπάθεια έμπρακτης υποστήριξης των ελληνικών εργοληπτικών επιχειρήσεων
τηρώντας την ελάχιστη υποχρέωση που έχετε απέναντι σε αυτές με την έγκαιρη καταβολή του εργολαβικού
ανταλλάγματος. Με την επιστολή αυτή δεν επιθυμούμε να διατυπώσουμε απολύτως κανένα αίτημα διότι έχουμε αντιληφθεί ότι δεν σας αφορά. και δεν σας αγγίζει».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα