Περιφέρεια Κρήτης: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Γ’ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ (ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ)»200.000,00 €

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Τίτλος έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Γ’ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ (ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ)».

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕ ΦΠΑ : 200.000,00 €

Σύντομη Περιγραφή : Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά την αποκατάσταση και ανακατασκευή φθορών σε δομικά στοιχεία της Γ’ πτέρυγας της Μονής. Οι εν λόγω φθορές έχουν γίνει στην πάροδο των χρόνων είτε λόγω γήρανσης των υλικών, είτε σεισμικών επιβαρύνσεων.

Κριτήρια επιλογής: Όσον αφορά την καταλληλότητα για την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας οι προσφέροντες που είναι εγκατεστημένοι στην Ελλάδα υποβάλλουν βεβαίωση εγγραφής στο Μ.Ε.Ε.Π για έργα κατηγορίας για έργα ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ στην Α2 τάξη και άνω (ή και κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων εγγεγραμμένων στην Α1 τάξη του ΜΕΕΠ για έργα κατηγορίας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ με τις προϋποθέσεις της παρ 3β του άρθρου 76 του Ν4412/2016) και στην κατηγορία για έργα ΗΛΕΚΤΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ στην Α1 τάξη και άνω.

Επισυναπτόμενα

Tεχνικη περιγραφη_signed 

ΑΔΑ ΑΔΑΜ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ_signed 

ΑΔΑΜ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ_signed 

Ε Σ Υ_signed 

Προϋπολογισμος_signed 

ΤΕΥΔ (2)_signed 

Τιμολογιο_signed 

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα