ΠΕΝΤΕ ΝΕΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

πηγή: Εργοληπτικόν Βήμα Νο_126 της ΠΕΣΕΔΕ

ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΈΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ συνολικά οι πέντε νέοι διαγωνισμοί που θα προκηρύξει η Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. για την εκπόνηση μελετών και έκδοση αδειών για σχολικές μονάδες στην Αττική

Πέντε διαγωνισμούς για μελέτες και έκδοση οικοδομικών αδειών για σχολικές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής θα προκηρύξει η Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. Ειδικότερα οι διαγωνισμοί αφορούν σε:

1.Εκπόνηση μελετών, απαιτούμενες εγκρίσεις και έκδοση οικοδομικής άδειας για το 91ο Νηπιαγωγείο Αθήνας (2/θέσιο ολοήμερο)», με συνολική προεκτιμώμενη δαπάνη € 115.338,84, πλέον φπα 24%.Θα ακολουθήσει η προκήρυξη του διαγωνισμού του έργου.

2.Εκπόνηση μελετών, απαιτούμενες εγκρίσεις και έκδοση οικοδομικής άδειας για το 7ο Γυμνάσιο Πειραιά, με συνολική προεκτιμώμενη δαπάνη €375.604,73, πλέον φπα 24%. Θα ακολουθήσει η προκήρυξη του διαγωνισμού του έργου.

3..Εκπόνηση μελετών, απαιτούμενες εγκρίσεις και έκδοση οικοδομικής άδειας για το 23ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας (2/θέσιο ολοήμερο), με συνολική προεκτιμώμενη δαπάνη € 115.369,73, πλέον φπα 24%. Θα ακολουθήσει η προκήρυξη του διαγωνισμού του έργου.

4.«Εκπόνηση μελετών, απαιτούμενες εγκρίσεις και έκδοση οικοδομικής άδειας για τα 2ο& 7ο Νηπιαγωγεία Ελευσίνας (2/θέσιο ολοήμερο),με συνολική προεκτιμώμενη δαπάνη €171.404,10, πλέον φπα 24%. Θα ακολουθήσει η προκήρυξη του διαγωνισμού του έργου.

5.«Εκπόνηση μελετών, απαιτούμενες εγκρίσεις και έκδοση οικοδομικής άδειας για τα 1ο & 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας (12/θέσιο) με συνολική προεκτιμώμενη δαπάνη €407.928,87, πλέον φπα 24%. Θα ακολουθήσει η προκήρυξη του διαγωνισμού του έργου.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα