Παράταση στον διαγωνισμό για το Vouliagmenis Mall

Παράταση δόθηκε στον διαγωνισμό της Lamda Development για το εμπορικό κέντρο Vouliagmenis Mall στο Ελληνικό. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η κατάθεση των προσφορών θα γινόταν στις 17 Νοεμβρίου, αλλά τελικά δόθηκε επιπλέον χρόνος στις τεχνικές εταιρείες και ως νέα ημερομηνία του διαγωνισμού ορίστηκε η 16η Δεκεμβρίου 2022.

Ο διαγωνισμός θα γίνει με το μοντέλο του Riviera Tower – σύμφωνα με το insider – δηλαδή με την επιλογή σχήματος που θα λειτουργήσει αρχικά συμβουλευτικά και στη συνέχεια θα επιλεγεί ο ανάδοχος των έργων εντός του 2023. Στη διαδικασία του Early Contractor Involvement αναμένεται να συμμετάσχουν και πάλι σημαντικές εταιρείες του τεχνικού χώρου από Ελλάδα και εξωτερικό.

Το Vouliagmenis Mall είναι τμήμα του Commercial Hub που θα ανεγερθεί επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης σε έκταση 185.000 τμ. Εκεί θα αναπτυχθούν επίσης, μεταξύ άλλων, το retail park από τον Όμιλο Φουρλή, ο νέος Πύργος μικτής χρήσης (γραφεία και ξενοδοχείο) της Brook Lane καθώς και τα νέα κτίρια γραφείων της Τράπεζας Πειραιώς.

Κατά όσα έχουν γίνει γνωστά κατά καιρούς, σε αυτό το σημείο αναπτυχθούν επίσης, μεταξύ άλλων, το retail park από τον όμιλο Φουρλή, ο νέος Πύργος μικτής χρήσης (γραφεία και ξενοδοχείο) της Brook Lane, τα νέα κτίρια γραφείων της Τράπεζας Πειραιώς, ενώ τους προηγούμενους μήνες υπήρξαν συζητήσεις και με εταιρίες λιανικής, όπως πχ τον όμιλο Calin, με τα brands Calzedonia, Tezenis και Falconeri.

Στόχος είναι το Vouliagmenis Mall να λειτουργήσει το 2026 μαζί με την υπόλοιπη ομάδα έργων της πρώτης φάσης. Το Vouliagmenis Mall θα είναι πρωτότυπο σχεδιαστικά, με νέες εμπειρίες και θα αποτελέσει έναν ολοκληρωμένο πόλο κοινωνικοποίησης και όχι απλά έναν προορισμό για αγορές.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα