Οριστικός ανάδοχος για τα έργα διευθέτησης του ρέματος Ξηροποτάμου Ηγουμενίτσας

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου στην τελευταία της συνεδρίαση (9/2) κατακύρωσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για τα «έργα διευθέτησης του ρέματος Ξηροποτάμου» (ή αλλιώς ρέμα Λαδοχωρίου) Π.Ε. Θεσπρωτίας, τα οποία θα εκτελέσει η ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ ΑΤΕ.

Το έργο με προϋπολογισμό 4.180.000 € είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα  Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ». Η μελέτη έχει εκπονηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών & Δόμησης του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Περιλαμβάνει τη διευθέτηση του ρέματος εντός εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως, από το ύψος της Περιφερειακής οδού της Ηγουμενίτσας και κατάντη μέχρι την πρόσφατη διευθετημένη κοίτη που κατασκευάστηκε στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου: «Βελτίωση κεντρικής οδού 49 Μαρτύρων και παρόδων αυτής».

Επισημαίνεται ότι το συγκεκριμένο ρέμα περιλαμβάνεται στο Σχέδιο Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας και Λεκανών απορροής ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Ηπείρου.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα