Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το φράγμα Τσικνιά στη Λέσβο

Με ανακοίνωσή του ο Β Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Λέσβου του κυβερνώντος κόμματος, Χαράλαμπος Αθανασίου, κάνει γνωστό ότι ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το φράγμα Τσικνιά.

Ειδικότερα αναφέρει: «Όπως είχα ανακοινώσει στις 21 Νοεμβρίου 2022, η Κυβέρνησή μας θα πραγματοποιούσε με ταχύτητα τις διαδικασίες υλοποίησης του έργου «Φράγμα Τσικνιά», το οποίο θα λύσει οριστικά, σε πρώτο στάδιο, το ζήτημα της ύδρευσης του νησιού μας και σε δεύτερο στάδιο της άρδευσης μεγάλων περιοχών.

Ήδη είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι στις 31 Ιανουαρίου 2023 ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το μεγάλο αυτό έργο. Συγκεκριμένα, ανοίχθηκαν οι προσφορές και καταχωρήθηκαν κατά σειρά μειοδοσίας. Ήδη η αρμόδια Επιτροπή ελέγχει τη νομιμότητα και κανονικότητα των προσφορών για να προχωρήσει στην ανάδειξη του προσωρινού μειοδότη.

Ένα προσωπικό μου όραμα και όνειρο γενεών γίνεται πραγματικότητα, το οποίο αποτελούσε και δέσμευση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο και ευχαριστώ, όπως και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος μαζί με τον Υφυπουργό του  Γεώργιο Καραγιάννη αγκάλιασαν και «έτρεξαν» το έργο».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα