Οι συντελεστές αναθεώρησης τιμών Δημοσίων Έργων Α΄τριμήνου 2022

Ο υπουργός Mεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής εξέδωσε την απόφαση που καθορίζει τους συντελεστές αναθεώρησης τιμών Δημοσίων Έργων Α΄ τριμήνου 2022, η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ  5565 Β/2022.

Στην ως άνω απόφαση αναφέρεται ότι:

-Οι συντελεστές αναθεώρησης των τριμήνων Α’, Β’, Γ’, Δ’ 2021 και Α’ 2022  εφαρμόζονται χωρίς να συσχετίζονται μεταξύ τους, σε όλα τα εν εξελίξει έργα, ανεξαρτήτως του χρόνου δημοπράτησής τους.

-Οι συντελεστές αναθεώρησης του Δ’ τριμήνου του 2021  ισχύουν ως προσωρινοί, για εργασίες που δεν εκδόθηκαν συντελεστές αναθεώρησης για το Α’ τρίμηνο του 2022.

– Οι συντελεστές αναθεώρησης του Α’ τριμήνου 2022  ισχύουν ως προσωρινοί συντελεστές για τα επόμενα αναθεωρητικά τρίμηνα, μέχρι την έκδοση οριστικών συντελεστών αναθεώρησης.

-Νέες Εργασίες ή Εργασίες Εγκεκριμένων Τιμολογίων Αναθετουσών Αρχών, που δεν περιλαμβάνονται στην παρούσα απόφαση, θα αναθεωρούνται με χρήση συντελεστών σχετικών άρθρων, ομοειδών εργασιών.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε το ΦΕΚ.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα