Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου: Αποφάσεις – διαγωνισμοί

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε τη Τρίτη 14 Φεβρουαρίου.

Μεταξύ άλλων, στη  συνεδρίαση εγκρίθηκε το πρακτικό 1 του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τα προϋπολογισμού 500.000 ευρώ αρδευτικά έργα στην Π.Ε. Κορινθίας.

Ακόμα, εγκρίθηκε το 2ο πρακτικό του ηλεκτρονικού διαγωνισμού (μέσω του ΕΣΗΔΗΣ) για το προϋπολογισμού 1.700.000 ευρώ έργο ανέγερσης του κτηρίου του Γυμνασίου Νεάπολης (Γυμνάσιο, ΓΕΛ Νεάπολης και 1ο ΕΠΑΛ) στην Δ.Ε. Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας

Η Οικονομική Επιτροπή προέβη στην έγκριση διενέργειας ανοιχτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ έργο συντήρησης και βελτίωσης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου στον Δήμο Ευρώτα.

Η Επιτροπή, επίσης, ενέκρινε την διενέργεια διαγωνισμών, αφ’ ενός για το με προϋπολογισμό 150.000 ευρώ έργο αναβάθμισης της οριζόντιας σήμανσης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου στην Π.Ε. Μεσσηνίας και αφ’ ετέρου για το με προϋπολογισμό 150.000 ευρώ έργο που αφορά στην άρση καταπτώσεων και σε τεχνικά στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα.

Επίσης, προέβη στην ανάδειξη προσωρινού μειοδότη στον διαγωνισμό για το προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ έργο βελτίωσης και συντήρησης της 76ης εθνικής οδού Μεγαλόπολη – ναός Επικούριου Απόλλωνα (στο τμήμα Ανω Καρυές – αρχαίο στάδιο – Επικούριος Απόλλωνας), καθώς και στην εξειδίκευση της πίστωσης που αφορά σε μελέτες αποκατάστασης γεφυριών στην Αρκαδία, έργο προϋπολογισμού 120.000 ευρώ. Ειδικότερα εντάχθηκαν οι μελέτες αποκατάστασης στις γέφυρες α) Καστρίου και β) Δαβιάς προς Χρυσοβίτσι με προϋπολογισμό 37.200 ευρώ εκάστη, ενώ το υπόλοιπο ποσό της πίστωσης θα εξειδικευτεί όταν οριστικοποιηθούν οι άμεσες ανάγκες αποκατάστασης γεφυριών της Π.Ε. Αρκαδίας.

Τέλος, μεταξύ άλλων, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε  την επιχορήγηση αθλητικών σωματείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συμμετέχουν σε εθνικά πρωταθλήματα ολυμπιακών αθλημάτων με συνολικά 124.300 ευρώ, για την προαγωγή του οικείου αθλήματος, καθώς και για την κάλυψη εξόδων μετακίνησης αθλητών και αθλητικών ομάδων.

Την απόφαση για την επιχορήγηση των αθλητικών σωματείων μπορείτε να δείτε εδώ: ΑΠΟΦΑΣΗ 6ΓΔ37Λ1-ΚΒΡ-201

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα