Ξεπερνούν τα 4 εκατ. ευρώ τα έργα που προωθούν οι Κτιριακές Υποδομές

πηγή: Εργοληπτικόν Βήμα Νο_125 της ΠΕΣΕΔΕ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ

  • Επισκευές και συντήρηση του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου – Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατμιάδας Εκκλησιαστικής Σχολής Προϋπολογισμός Μελέτης €1.860.000.
  • Προσθήκη κατ΄επέκταση και καθ΄ ύψος Α΄ Ορόφου στο κτίριο του Λυκείου Μονεμβασιας Προϋπολογισμός Μελέτης €840.000.
  • Προσθήκη κατ΄επέκταση Α΄ Ορόφου αιθουσών διδασκαλίας & εργασίες ανακατασκευής στο κτιριακό συγκρότημα του Μουσικού Σχολείου Ρόδου Προϋπολογισμός Μελέτης; €1.160.000.
  • Εκπόνηση Οριστικών Μελετών για το έργο Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς Συνολικής εκτιμώμενης αξίας €73.966,98. (θα ακολουθήσει και η διακήρυξη του διαγωνισμού του έργου)
  • Συγκρότηση Οριστικών Μελετών – Μελέτης Εφαρμογής και διασφάλιση του συνόλου των αναγκαίων αδειών και εγκρίσεων για το έργο Δράσεις Ενεργειακής Αναβάθμισης, Εξοικονόμησης Ενέργειας και Αξιοποίηση ΑΠΕ του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» Συνολική εκτιμώμενη αξία: € 73.380,74 (θα ακολουθήσει και η διακήρυξη του διαγωνισμού του έργου)
  • Εκπόνηση Μελετών Εφαρμογής και Τευχών Δημοπράτησης του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση του Γ.Ν. Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», Συνολική προεκτιμώμενη δαπάνη: € 73.672,36 (θα ακολουθήσει και η διακήρυξη του διαγωνισμού του έργου)

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα