Εσύ έλαβες το νέο CATMAGAZINE;

Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με το νέο τεύχος του CAT MAGAZINE, που μόλις κυκλοφόρησε! Αν δεν το έχεις λάβει ακόμα στο email σου, μπορείς να εγγραφείς δωρεάν στη λίστα συνδρομητών, πατώντας ΕΔΩ για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα της ΕΛΤΡΑΚ & του αγαπημένου σου brand Caterpillar.

Φέτος η ΕΛΤΡΑΚ γιορτάζει τα 40 της χρόνια και μαζί της γιορτάζει και η Caterpillar την ισχυρή της παρουσία στην Ελλάδα. Και συνεχίζουμε ακάθεκτοι, δημιουργώντας ιστορία με κορυφαίο εξοπλισμό που φέρει την εργασία εις πέρας, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Είναι μοναδικό προνόμιο για μία εταιρεία να αντιπροσωπεύει την Caterpillar, καθώς πρόκειται για μία ηγετική μάρκα με προϊόντα αιχμής, που ανοίγουν νέους δρόμους στον τομέα τους. Χάρη σε αυτό το γεγονός και συνδυαστικά με τη δική μας αφοσίωση και δέσμευση, ως αντιπρόσωπος, μας δίνεται η δυνατότητα να συνδράμουμε έμπρακτα στην εξέλιξη των πραγμάτων της χώρας, επενδύοντας στο μέλλον.

Δύο είναι, μεταξύ διαφόρων, οι βασικοί άξονες, προς την κατεύθυνση αυτή. Αρχικά οι πρωτοποριακές συνεργασίες με καινοτόμες εταιρείες, όπως, π.χ. η Σβώλος Αγροτικά Πράσινα Προϊόντα ΑΕ, που δημιούργησε ο επί σειρά ετών πελάτης μας από τον χώρο των κατασκευών, κος Σβώλος, με αντικείμενο την παραγωγή, τυποποίηση και συντήρηση ακτινιδίων.

Σε δεύτερη φάση, οι συνέργειες με εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, όπως αυτές με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, μέσω δωρεάς εξοπλισμού, ενός ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους και ενός ναυτικού κινητήρα, αντίστοιχα. Στόχος μας, αφενός, η ενίσχυση των εφαρμογών διδασκαλίας των φοιτητών, αφετέρου η προοπτική ανταλλαγής τεχνογνωσίας και επαγγελματικής συνεργασίας.

Και φυσικά, ξεφυλλίζοντας το περιοδικό, θα βρείτε πλούσιο υλικό από άρθρα με νέα διεθνούς ενδιαφέροντος, που επιλέχθηκαν προσεκτικά με κριτήριο τα επιτεύγματα και τις καινοτομίες της Caterpillar, που κάνουν τη διαφορά, σε όλο τον κόσμο.

Περιηγηθείτε αναλυτικά στα άρθρα μέσα από το Flipbook που θα βρείτε ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα