Μελέτη οριοθέτησης ρέματος Παλαιομαύρας Γραμμενίτσας Δήμου Αρταίων – Η δημοπράτηση

Ένα ακόμη τεχνικό έργο δημοπρατεί ο Δήμος Αρταίων με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών στις 28 Απριλίου. Ειδικότερα πρόκειται για την μελέτη οριοθέτησης και έργων διευθέτησης ρέματος Παλαιομαύρας Δήμου Αρταίων.

Το έργο αφορά το σχεδιασμό, σε επίπεδο προμελέτης και οριστικής μελέτης των απαιτούμενων έργων οριοθέτησης και διευθέτησης του ρέματος Παλαιομαύρας, εντός κατοικημένων περιοχών, σε μήκος 200 μ., διευθέτηση – οριοθέτηση, εκτός κατοικημένων περιοχών, σε μήκος 4.140 μ.

Το ρέμα εκβάλλει στον ποταμό Άραχθο και διέρχεται μέσα από τον οικισμό Γραμμενίτσας, το δε μήκος αυτού προς οριοθέτηση και διευθέτηση ανέρχεται σε περίπου 4,34 χλμ. από τη συμβολή του με το ρέμα Μουζιανίτη, 350 μ. κατάντη του τεχνικού της Ιονίας οδού, έως τη διασταύρωσή του με την οδό προς Γρίμποβο, 750 μ ανάντη της συμβολής αυτής με την Επαρχιακή οδό Άρτας – Ιωαννίνων.

Περισσότερες πληροφορίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα