Μελέτη Διαχείρισης λυμάτων οικισμών Δήμου Φλώρινας

Στην υπογραφή της σύμβασης του έργου “Διαχείριση λυμάτων οικισμών Δήμου Φλώρινας” προχώρησε ο δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης με την ανάδοχο εταιρεία, που αναδείχτηκε μέσα από διεθνή ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό.Το έργο περιλαμβάνει την μελέτη νέας Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ), η οποία θα χωροθετηθεί με κριτήρια γεωμορφολογικά και οικονομικά, σε ένα χώρο με δυνατότητα να δεχθεί σταδιακά τα λύματα των περισσότερων ή/και όλων των οικισμών του Δήμου Φλώρινας, που σήμερα δεν εξυπηρετούνται από την υφιστάμενη ΕΕΛ.Η ΕΕΛ προτείνεται να σχεδιαστεί για μέγιστο 10.000 ισοδύναμους κατοίκους.

Επίσης προβλέπεται η μελέτη των απαιτούμενων εξωτερικών αγωγών για τη διασύνδεση των οικισμών με τη νέα ΕΕΛ (πρόκειται για τους οικισμούς Αρμενοχωρίου, Αμμοχωρίου, Σιταριάς, Βεύης, Νεοχωρακίου, Ιτέας, Παπαγιάννη, Τριποτάμου, Αγίου Βαρθολομαίου, Μεσονησίου, Παλαίστρας, Μαρίνας, Λόφων, Σκοπιάς, Μελίτης, Πρώτης καθώς και περιοχή της Φλώρινας με δραστηριότητες του τριτογενούς τομέα).Στην υπογραφή παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΦ κ. Δημήτρης Θεοφανίδης, η διευθύντρια υπηρεσιών της ΔΕΥΑΦ κα Ερμιόνη Αβραμοπούλου και υπηρεσιακοί παράγοντες.Το έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Δυτική Μακεδονίας 2014 – 2020”.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα