Μελέτη για το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου Φολεγάνδρου

Η ΕΕΤΑΑ, στην προσπάθειά της να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στο ρόλο της ως τεχνικός και επιστημονικός σύμβουλος των ΟΤΑ, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της και στέκεται αρωγός σε κάθε αίτημα των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έχει ως σκοπό την τοπική ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη (20/10), παραδόθηκε στη δήμαρχο Φολεγάνδρου κα. Ευθαλία Παπαδοπούλου, ο πλήρης φάκελος της μελέτης με τίτλο : «Μελέτη επεμβάσεων στο δίκτυο ύδρευσης και επέκταση δικτύου αποχέτευσης του Δήμου Φολεγάνδρου», από τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ Α.Ε.) Δημήτρη Μαραβέλια και Σπύρο Σπυρίδων αντίστοιχα.

Η μελέτη εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., στο πλαίσιο Προγραμματικής Σύμβασης τηςΕταιρίας και του Δήμου Φολεγάνδρου. Επιπρόσθετα, στην ίδια Προγραμματική Σύμβαση, περιλαμβάνεται και η υλοποίηση του έργου : «Επεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης», έργο το οποίο ήδη εκτελείται από την Τεχνική Υπηρεσία της ΕΕΤΑΑ Α.Ε.

Η ολοκλήρωση υλοποίησης των έργων αυτών, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της Φολεγάνδρου.

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τους Δήμους στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα