Μεγάλη επιτυχία η παρουσία της Idator στην Climatherm Energy 2022

Η Idator με ανανεωμένη εμφάνιση και ακόμα περισσότερες λύσεις στο χαρτοφυλάκιό της, έδωσε το παρόν στην πιο αναγνωρισμένη έκθεση στον κλάδο της Ενέργειας, ClimathermEnergy 2022.

Πλήθος επισκεπτών ενημερώθηκαν για τις πρωτοποριακές λύσεις της Idator, με την εκτεταμένη γκάμα λύσεων της Xylem και τα service bars των Lowara και Flygt να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επίσης προκάλεσαν και οι νέες προσθήκες στην εταιρική μας φαρέτρα, όπως τα εξειδικευμένα πυροσβεστικά συστήματα με δυνατότητα παραμετροποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε εφαρμογής και οι νέοι ηλεκτρολογικοί πίνακες εκκίνησης αντλιών Metta, τα οποία αποτελούν προϊόντα παραγωγής της Idator, καθώς και η επίσημη διανομή των ανοξείδωτων αντλιών γεωτρήσεων και αντλιών επιφανείας Shakti.

Η θερμή ανταπόκριση του κοινού στην παρουσίαση του εξοπλισμού και των υπηρεσιών της Idator, συνέβαλε στην επιτυχία της παρουσίας μας, δίνοντάς μας, για ακόμα μία φορά, την ώθηση να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους συνεργάτες μας με υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας και υψηλών προδιαγραφών.

Παρακολουθήστε την παρουσία μας στην έκθεση Climatherm Energy 2022 στο νέο μας κανάλι στο YouTube: https://idator.link/idator-presence-climatherm-2022

 

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα