Κτιριακές Υποδομές: Έργα €5,7 εκατ. σε Υγεία, Παιδεία & Δικαιοσύνη

Έξι έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.704.010 «τρέχει» η Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. που αφορούν στην αναβάθμιση και κατασκευή υποδομών στους τομείς της υγείας, παιδείας και δικαιοσύνης.

Πιο αναλυτικά:

Υποδομές Υγείας

  • Υπογράφηκε η σύμβαση για την εκπόνηση μελέτης του έργου «Επέκταση – Αναδιαρρυθμίσεις στο Γ.Ν. Ρεθύμνου», συμβατικού τιμήματος 399.280 €.
  • Υπογράφηκε η σύμβαση για την προμήθεια – εγκατάσταση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του «Ολοκληρωμένου Ψυχιατρικού Τμήματος Ενηλίκων και Ολοκληρωμένου Ψυχιατρικού Τμήματος Παίδων / Εφήβων του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια», συμβατικής δαπάνης 203.608 €.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ

Υποδομές Παιδείας

  • Υπογράφηκε η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Κτιριακό Συγκρότημα Γυμνασίου Ερυθρών, της Δ.Ε. Ερυθρών, του Δήμου  Μάνδρας – Ειδυλλίας, ανακατασκευή για αποκατάσταση και επαναλειτουργία του υφιστάμενου κτιρίου», συμβατικού τιμήματος 1.085.322,50 €. Ανάδοχος : ΙΛΙΟΝ ΕΛΛΚΑΤ ΑΤΕ.
  • Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την ανάθεση εκτέλεσης του έργου «4ο Νηπιαγωγείο Πολυκάστρου, Δήμου Παιονίας, Νομού Κιλκίς – Οικοδομικές εργασίες και ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις», προϋπολογισμού 1.525.000 €.
  • Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Ανέγερση 2/θέσιου Νηπιαγωγείου Παράλιου Άστρους Κυνουρίας – Οικοδομικές εργασίες και Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις», προϋπολογισμού 1.238.000 €.

Υποδομές Δικαιοσύνης

  • Υπογράφηκε η σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση βλαβών και επισκευές στο Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης», συμβατικού τιμήματος 1.252.800 €. Ανάδοχος : ΛΑΚΩΝ ΑΤΕ

πηγή: Εργοληπτικόν Βήμα Νο_134 της ΠΕΣΕΔΕ

Αυτά και άλλα πολλά άκρως ενδιαφέροντα στο περιοδικό της ΠΕΣΕΔΕ που κυκλοφορεί – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ! Καλή ανάγνωση!
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα