Κατασκευή νέου δρόμου στη Περιφέρεια Θεσσαλίας – Ξεκινά η ασφαλτόστρωση

Ξεκινούν το επόμενο διάστημα εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης στο νέο δρόμο που κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη σύνδεση της Ροδιάς με τους Γόννους. Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί  η διάνοιξη του δρόμου σε συνολικό μήκος  11 χλμ. και ολοκληρώνεται η κατασκευή δώδεκα τεχνικών έργων μεταξύ των οποίων μια γέφυρα μήκους 17 μέτρων. Το έργο είναι προϋπολογισμού ένταξης 3.757.200 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκεται σε συνεχή κίνηση χρηματοδοτώντας και κατασκευάζοντας έργα που ικανοποιούν τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών. Ο νέος δρόμος που κατασκευάζουμε φέρνει πιο κοντά και ενώνει με ασφάλεια χωριά του Δήμου Τυρνάβου και του Δήμου Τεμπών και εξυπηρετεί την πρόσβαση σε αγροτικές καλλιέργειες» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα