Καλαμπάκα: Σε εξέλιξη εργασίες ανάπλασης στην οδό Μετεώρων

Ξεκίνησαν, παρουσία του δημάρχου κ. Θεόδωρου Αλέκου, οι εργασίες για την ανάπλαση της οδού Μετεώρων στην Καλαμπάκα, συνολικού προϋπολογισμού 170.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Leader 2014-2020.

Στην πρωινή συνάντηση με τον ανάδοχο του έργου παραβρεθήκαν ο αντιδήμαρχος έργων κ. Θώμος Γεώργιος και ο αντιδήμαρχος Δυτικού Τομέα κ. Μπαντανίκας Νικόλαος ενώ ο δήμαρχος τόνισε προς όλους ότι:

«Πρόκειται για μια υποδομή στην πόλη μας που έρχεται ν’ αλλάξει την αρχιτεκτονική της κυκλοφορίας, να αναβαθμίσει την προσβασιμότητα, παρέχοντας ταυτόχρονα ασφάλεια και αυτορρύθμιση της διέλευσης των οχημάτων.

Το έργο μετά την υλοποίησή του, αναμένεται να βελτιώσει τις συνθήκες κίνησης όχι μόνο στο συγκεκριμένο κόμβο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή περιορίζοντας τις καθυστερήσεις, μειώνοντας παράλληλα την περιβαλλοντική επιβάρυνση.

Με γνώμονα τη βιώσιμη αστική κινητικότητα, μελετούμε και κατασκευάζουμε έργα που σέβονται και υπηρετούν τον πολίτη, βελτιώνουν την καθημερινότητά του, αλλάζοντας προς το καλύτερο, μέρα με τη μέρα, την εικόνα της πόλης μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τους Δήμους στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα