Καθαρισμοί ρεμάτων και αντιπλημμυρικά έργα στον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και ήδη συμβασιοποίησε το έργο με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ -ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ» και με αρχικό προϋπολογισμό ύψους 1.909.345,21 ευρώ.

Το συγκεκριμένο έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και αποτελεί τμήμα του έργου με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΡΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΩΝ ΑΠΟ ΦΕΡΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ».

Αντικείμενο του έργου είναι η εκτέλεση εργασιών:

➢ Καθαρισμού ρεμάτων από φερτά υλικά και λοιπές προσχώσεις.

➢ Αντιπλημμυρικής προστασίας, όπως αποκατάσταση λιθορριπών για την προστασία κοίτης και πρανών ρεμάτων.

➢ Συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών υφιστάμενων τεχνικών έργων, (συρματοκιβωτίων, τοιχίων, βάθρων, πτερυγότοιχων γεφυρών) και αποκαταστάσεις βλαβών στις κοιτοστρώσεις.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν στα ρέματα των δημοτικών ενοτήτων: Κύμης, Ταμυνέων, Αυλώνος, Δυστίων και Κονιστρών, και η συνολική προθεσμία για να ολοκληρωθούν ορίζεται από τη σύμβαση του έργου στους 15 μήνες.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα