Η Wilo παρουσιάζει βιώσιμες λύσεις για τη διαχείριση κτιρίων

Από τις 13 έως τις 17 Μαρτίου, η βιομηχανία ψύξης, θέρμανσης και κλιματισμού (HVAC) θα συναντηθεί και πάλι στη Φρανκφούρτη για την κορυφαία εμπορική έκθεση νερού, θέρμανσης και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στον κόσμο. Ο Όμιλος Wilo είναι ένας από τους περισσότερους από 2000 εκθέτες στην έκθεση ISH. Στο περίπτερο, έκτασης περίπου 800 τετραγωνικών μέτρων, ειδικοί από τον πολυεθνικό Όμιλο τεχνολογίας θα παρουσιάσουν λύσεις για τις αυξημένες περιβαλλοντικές απαιτήσεις που τίθενται στη βιομηχανία, καθώς και για το commissioning την λειτουργία και την συντήρηση.

Οι παγκόσμιες τάσεις, όπως η έλλειψη ενέργειας, η έλλειψη ειδικευμένου εργατικού δυναμικού και η αυξανόμενη αστικοποίηση, θέτουν σημαντικές προκλήσεις για τη σύγχρονη διαχείριση των κτιρίων: Από την μία αυξάνεται ο αριθμός των κτιρίων υψηλής αυτοματοποίησης και μαζί με αυτόν ο αριθμός των εφαρμογών στην παροχή, τη χρήση και τη διάθεση νερού. Από την άλλη, οι παγκόσμιοι στόχοι για το κλίμα και η έλλειψη ειδικευμένων εργαζομένων θέτουν όλο και υψηλότερες απαιτήσεις σε τεχνικό κτιριακό εξοπλισμό. Εξαιρετικά αποτελεσματικές και ιδιαίτερα αξιόπιστες λύσεις βοηθούν τους συμβούλους, τους εγκαταστάτες και τους χρήστες να ξεπεράσουν αυτές τις προκλήσεις.

Η ενεργειακή απόδοση ως κινητήρια δύναμη της καινοτομίας

Ως ενεργός πάροχος τεχνολογίας και ψηφιακός πρωτοπόρος στον κλάδο παγκοσμίως, ο Όμιλος Wilo θα παρουσιάσει έξυπνες λύσεις στην Φρανκφούρτη. Αυτές περιλαμβάνουν την έξυπνη αντλία ξηρού ρότορα Wilo-Stratos GIGA2.0-I, το σύστημα κυκλοφορίας κρύου νερού Wilo-SiFresh με συνεχή παρακολούθηση θερμοκρασίας και την σπονδυλωτή μονάδα ανύψωσης λυμάτων Wilo-DrainLift SANI CUT-S , η οποία συνδυάζει συμπαγή σχεδιασμό με μέγιστη λειτουργική αξιοπιστία.

Εκτός από τις δικτυωμένες λύσεις και υπηρεσίες προϊόντων, η εταιρεία θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μια πιλοτική μονάδα H2POWERPLANT για την παραγωγή υδρογόνου. Η μονάδα αποτελείται ουσιαστικά από τέσσερα τμήματα: μια (ανανεώσιμη) πηγή ενέργειας, μια ηλεκτρολυτική κυψέλη, μια δεξαμενή αποθήκευσης υδρογόνου και μια κυψέλη καυσίμου. Ο Όμιλος Wilo θα δείξει πώς αλληλοεπιδρούν τα επιμέρους τμήματα στον σταθμό παραγωγής ενέργειας.

Το περίπτερο του Ομίλου Wilo θα βρίσκεται στον διάδρομο 9.0, περίπτερο E06.

Επιχειρηματικές ειδήσεις μ΄ένα κλικ στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα