Η Europa Χορηγός στην εκδήλωση του SBC GREECE για την παγκόσμια εβδομάδα πράσινων κτηρίων

Στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει αναπτύξει με το Συμβούλιο Αειφόρων Κτηρίων Ελλάδος (SBC Greece), τον κεντρικό φορέα για την προώθηση των αειφόρων κτηρίων στην Ελλάδα, η Europa ήταν Ασημένιος Χορηγός (Silver Sponsor) στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το SBC Greece στο Domotel Kastri Gardens στις 13 Σεπτεμβρίου.

Η εκδήλωση διεξήχθη με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Πράσινων Κτηρίων 2022 (World Green Building Week), ενός θεσμού που έχει καθιερωθεί από το World Green Building Council σε ετήσια βάση.

Επισημαίνεται πως παρευρέθηκαν στελέχη επιχειρήσεων του κατασκευαστικού κλάδου.Eκ μέρους της Europa, η Πολιτικός Μηχανικός M.Sc.και Energy Efficiency Consultant κα Ελένη Δικαίου χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και τοποθετήθηκε επί της αντίληψης της εταιρείας αναφορικά με την αειφορία και την στάση της σε προϊόντα και υπηρεσίες. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης από την Europa η κα Γιώτα Σιγανού, Operations Manager της Europa, και ο Manager του Τμήματος Έργων της Europa κος Βαγγέλης Σωτηρίου.

Ο Πρόεδρος του SBC Greece κος Αλέξανδρος Αθανασούλας, ο Αντιπρόεδρος κος Δημήτρης Μαναγούδης και το μέλος του Δ.Σ. κος Παντελής Λεβαντής, ανάμεσα σε όσα σχετίζονται με την αειφορία, παρουσίασαν τους στόχους και τις προγραμματισμένες δραστηριότητες του φορέα. Παράλληλα ανακοινώθηκε η διεξαγωγή του Ετήσιου Συνεδρίου Αειφορίας 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Domotel Kastri στις 19 Οκτωβρίου. Ανάμεσα στα σημαντικά της εκδήλωσης από μέρους του Δ.Σ. του SBC Greece, ήταν η ανακοίνωση της έκδοσης ενός Year book των πιστοποιημένων κτηρίων στην Ελλάδα.

Επιχειρηματικές ειδήσεις μ΄ένα κλικ στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα