Εργασίες ασφαλτόστρωσης 1,2 εκατομμυρίων ευρώ στον Δήμο Γρεβενών

Σε πλήρη εξέλιξη είναι από τον Δήμο Γρεβενών οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αγροτικών δρόμων σε Κιβωτό, Άγιο Γεώργιο και Ελεύθερο στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση Πρόσβασης σε Γεωργική Γη και Κτηνοτροφικές Εκμεταλλεύσεις Δήμου Γρεβενών», προϋπολογισμού 1,2 εκατομμυρίων ευρώ με πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών.

«Η δημοτική Αρχή, βάζοντας ως στόχο την έμπρακτη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, προχωρά ανελλιπώς στη συντήρηση και βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, διασφαλίζοντας με ουσιαστικές παρεμβάσεις την ομαλή πρόσβαση σε γεωργικές εκτάσεις και κτηνοτροφικές μονάδες, ιδίως τους χειμερινούς μήνες» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Ο Δήμος Γρεβενών στέκεται δίπλα στους παραγωγούς του τόπου μας, συμβάλλοντας με έργα και δράσεις στην εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής προσβασιμότητας και εγγύτητας των επιχειρήσεών τους, συνεισφέροντας καταλυτικά τόσο στη ενίσχυση των αναγκαίων υποδομών όσο και στη βελτίωση της καθημερινότητας δεκάδων γεωργών και κτηνοτρόφων», τονίζει από την πλευρά του ο δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα