Εργασίες ανακαίνισης παιδικών χαρών στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δήμου Θεσσαλονίκης Εφραίμ Κυριζίδη επιθεώρησε στις 21/4 παιδικές χαρές όπου διεξάγονται εργασίες και κάποιες που μόλις παραδόθηκαν, στην περιοχή της Άνω Τούμπας και στις 40 Εκκλησιές.

«Είναι πολύ σημαντικό, στις όμορφες γειτονιές της πόλης, να βρισκόμαστε σε σημεία όπου οι γονείς φέρνουν τα παιδιά τους και χαίρονται τον ελεύθερο χώρο. Δεκάδες παιδικές χαρές ανακαινίζονται, πολλές γίνονται από την αρχή με σύγχρονα όργανα, με χαρούμενα χρώματα», δήλωσε σχετικά ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο κ. Ζέρβας τόνισε επίσης τη σημασία του σεβασμού στον κοινόχρηστο δημόσιο χώρο και τη συμβολή των πολιτών: «Το πιο σημαντικό, πέρα από τις δικές μας προσπάθειες, είναι να σεβόμαστε αυτά τα κομμάτια της πόλης μας, να τα διατηρούμε καθαρά, ώστε να τα χαιρόμαστε πολλοί και για πολύ καιρό». «Είκοσι πέντε παιδικές χαρές ανακαινίζονται πλήρως και όλες οι υπόλοιπες θα συντηρηθούν επαρκώς», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Εφραίμ Κυριζίδης.

Ακόμα 13 παιδικές χαρές ανακαινίστηκαν τους προηγούμενους οκτώ μήνες. «Αλλάζει το επίπεδο των παιδικών χαρών και κυρίως γεμίζουμε αυτούς τους χώρους που είχαν εγκαταλειφθεί για πολλά χρόνια με παιδικά χαμόγελα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό», τόνισε ο κ. Κυριζίδης.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα