Εργασίες αναβάθμισης στα αθλητικά κέντρα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Την προγραμματική σύμβαση για την «Αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου της οδού Κύπρου της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου» υπέγραψαν  ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, καθώς και την σύμβαση για την «Προμήθεια και εγκατάσταση τεχνητού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου Χολαργού»

-Όσον αφορά στο γήπεδο της οδού Κύπρου, η δημοτική Αρχή είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίς διαδικασίες για την αναβάθμισή του και είχε εξασφαλίσει χρηματοδότηση 800.000 ευρώ από την Περιφέρεια.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή, αφού ξεπεράστηκαν χρονοβόρες διαδικασίες και καθυστερήσεις από διάφορους φορείς, να υλοποιηθεί ένα έργο το οποίο αποτελούσε χρόνιο αίτημα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παπάγου, αλλά και μια από τις βασικές προτεραιότητες της δημοτικής αρχής.

Το έργο προϋπολογισμού 919.993,20 € αφορά σε:

  • Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαιρικής επιφάνειας τελευταίας γενιάς, πλήρως εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές της FIFA και πλήρως πιστοποιημένο σύμφωνα με τα προγράμματα FIFA QUALITY & FIFA QUALITY PRO.
  • Προμήθεια νέου αθλητικού και αστικού εξοπλισμού
  • Εγκατάσταση νέου συστήματος ηλεκτροφωτισμού, τύπου Led
  • Προμήθεια και εγκατάσταση νέας μεταλλικής κερκίδας
  • Παράλληλα προβλέπονται εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου και συντήρησης της περίφραξης.
  1. Το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση τεχνητού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου Χολαργού» προϋπολογισμού 902.286,00 ευρώ (χρηματοδότηση 700.000 ευρώ) αφορά σε:
  • Προμήθεια και τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαιρικής επιφάνειας τελευταίας γενιάς, πλήρως εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές της FIFA και πλήρως πιστοποιημένο σύμφωνα με τα προγράμματα FIFA QUALITY & FIFA QUALITY PRO.
  • Προμήθεια νέου αθλητικού και αστικού εξοπλισμού
  • Εγκατάσταση νέου αντλητικού συγκροτήματος για την ορθή συντήρηση του χλοοτάπητα.Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

    Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

    Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα