Επιχειρηματική αποστολή αναζήτησης σε ΗΠΑ και Καναδά 25.09. – 01.10.2022

Επιχειρηματική αποστολή σε Νέα Υόρκη, Σικάγο, Τορόντο και Μόντρεαλ διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με σκοπό την αναζήτηση επιχειρηματικών ευκαιριών σε μεγάλες αγορές, όπου υπάρχουν δυνατότητες ελληνικής παρουσίας.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο του νέου κύκλου δράσεων εξωστρέφειας, διοργανώνει Επιχειρηματική Αποστολή σε 4 μεγαλουπόλεις της Βόρειας Αμερικής και του Καναδά, με στόχο τη διερεύνηση, αναζήτηση και αξιοποίηση επιχειρηματικών ευκαιριών σε μεγάλες αγορές όπου υπάρχουν δυνατότητες εισόδου και ενίσχυσης παρουσίας ελληνικών προϊόντων.

Η Αποστολή θα επισκεφθεί διαδοχικά τη Νέα Υόρκη στις 26/9, το Σικάγο στις 27/9, το Τορόντο στις 28-29/9 και το Μόντρεαλ στις 30/9. Οι συμμετέχοντες θα έχουν σε κάθε πόλη επαφές και συζητήσεις με τοπικές εταιρίες για να επιδιώξουν συμφωνίες κυρίως για εξαγωγές αλλά και για άλλες δραστηριότητες όπως joint ventures, συμπράξεις, μεταφορά τεχνογνωσίας, επενδύσεις, αναζήτηση συνεργατών αντιπροσώπων, κλπ.

Οι αγορές αυτές είναι ανεπτυγμένες, έχουν μεγάλους καταναλωτικούς πληθυσμούς με αγοραστική δύναμη και καταναλωτική τάση που αναζητούν την ποιότητα, ενώ ηπαρουσία έντονου ελληνικού στοιχείου διευκολύνει την προώθηση ελληνικών προιόντων. Οι τομείς ενδιαφέροντος είναι κυρίως τρόφιμα και ποτά, καλλυντικά (και φυτικά καλλυντικά), δομικά υλικά, τεχνολογία, τουρισμός, ενώ είναι δυνατή η συμμετοχή και από άλλους κλάδους.

Στην αποστολή θα μετέχει μικρός αριθμός εταιριών και θα δοθεί έμφαση στον έγκαιρο προγραμματισμό και στην εξασφάλιση κατάλληλων τοπικών εταιριών για Β2Β σε κάθε περιοχή, με την υποστήριξη των Γραφείων ΟΕΥ Ν.Υόρκης, Σικάγο και Τορόντο καθώς και του Γερμανο Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου το οποίο, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Δικτύου Γερμανικών Επιμελητηρίων, δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στα μέλη του προσφέροντας χρήσιμες υπηρεσίες δικτύωσης.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της αποστολής και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση το συντομότερο και μέχρι 12/8/22 το αργότερο στo y.patsiavos@ahk.com.gr, ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για έρευνα, επικοινωνίες και επιλογή κατάλληλων τοπικών εταιριών για τις συναντήσεις Β2Β.

Πληροφορίες: κ. Γιάννης Πατσιαβός, Senior Manager, y.patsiavos@ahk.com.gr, τηλ.: 2106419026, 6945234747.

REGISTRATION FORM BUSINESS DELEGATION USA_CANADA

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΕΠΙΧ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΗΠΑ_ΚΑΝΑΔΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΕΠΙΧ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΗΠΑ_ΚΑΝΑΔΑ

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα